Sevilla-Barcelona maçında akılalmaz hareket!

Spor haberleri İspanya La Liga
Sevilla-Barcelona maçında akılalmaz hareket!

La Liga'da oynanan Sevilla-Barcelona maçının ikinci yarısında, ev sahibi ekibin yıldızı Kounde sinirlerine hakim olamayınca saha karıştı.

La Liga’da geçtiğimiz gece oynanan Sevilla-Barcelona maçı 1-1’lik beraberlikle sona ererken, Fransız savunmacı Jules Kounde rakibinin suratına top fırlatınca kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Karşılaşmanın 64. dakikasında yaşanan pozisyonda, taç çizgisi yakınında Barcelona’lı Jordi Alba ve Gavi, Fransız savunmacıdan topu çalmak için uğraşıyordu. İki futbolcunun kendisine arkadan yaptığı müdahaleye sinirlenen Kounde, Alba’nın top dışarı çıktıktan sonra omuzla yaptığı hamleden sonra çileden çıktı. Kounde, eline aldığı topu hızlı şekilde Alba’nın suratına fırlatınca Barcelona’lı futbolcu yere düştü.
Hem orta hakemin hem de yan hakemin net şekilde gördüğü olaydan sonra anında kırmızı kart gören Kounde, maçın bitimine yaklaşık yarım saat kala takımını 10 kişi bıraktı. Kariyerinin ikinci kırmızı kartını gören Kounde’nin bu disiplinsiz tavrı İspanya basınında gündem oldu.

 

Kaynak: Diğer

İspanya La Liga spor haberleri