Sevgilisinin yıldız oyuncu Eriksen'i takım arkadaşıyla aldattığı iddia edildi!

Sevgilisinin yıldız oyuncu Eriksen'i takım arkadaşıyla aldattığı iddia edildi!

Tottenham Hotspur'da forma giyen Christian Eriksen, basında kız arkadaşının kendisini takım arkadaşı Jan Vertonghen ile aldattığı yönündeki iddialara "Saçmalık" dedi

Eriksen ile hayat arkadaşı Kvist 2012 yılından beri birlikte ve geçen yıl bir çocukları oldu. Ancak Tottenham Hotspur'un yıldız oyuncuları Christian Eriksen ile Jan Verthongen hakkında çıkan iddialar basına damga vurdu. Ada basını, Eriksen'in sevgilisinin kendisini Belçikalı takım arkadaşı Jan Verthongen ile aldattığını iddia etti, Eriksen ise iddiaları yalanladı. 

Verthongen'in takım arkadaşı Eriksen'in sevgilisi ise birlikte olduğu iddia edildi. Ayrıca, Verthongen'in sağ gözünün altındaki morluğun görüntülenmesi üzerine olayı Harry Kane'in çözdüğü, soyunma odasında Verthongen'i yumrukladığı, Verthongen'e bu sebepten yeni kontrat önerilmezken takım içindeki ortamın bozulduğu da iddialar arasında yer aldı.

Bunun üzerine Mauricio Pochettino da takımdan ayrılma kararı aldı. Arjantinli çalıştırıcının Real Madrid'e giderse yanına Eriksen ve Kane'i de alacağı haberleri yer aldı. Eriksen bu ilginç senaryoya tek bir kelimeyle yanıt verdi. Kişisel Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Eriksen "Saçmalık" ifadelerini kullandı.


Christian Eriksen Jan Vertonghen Tottenham Hotspur