Servet Yardımcı'dan Fatih Terim'e sert cevap: Bunları bilecek aklım var

Servet Yardımcı'dan Fatih Terim'e sert cevap: Bunları bilecek aklım var

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Servet Yardımcı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Beşiktaş derbisinden sonra yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Beşiktaş müsabakasının ardından düzenlediği basın toplantısına kendisine gönderme yapmasına değinen Yardımcı, şu ifadeleri kullandı:

"Fatih hocanın, -kendisi açık konuşmamakla birlikte- kastettiği başkan vekili benim. Kimi kastettiğini bilen iyi biliyor. Kendisi de müsaade etsin, UEFA ile olan görüşmelerde yönetim kurulu üyesi olarak bizim toplantılarımızı konferans yönetimiyle mi, buluşarak mı yaparız, buna biz karar verelim. Şahsım olarak hem tecrübem, hem de aklım var. Biz 2 hafta önce Amsterdam´da bir toplantı yaptık. Bu olağanüstü bir durum. Bugün UEFA hem Avrupa Kulüpler Birliği ile, hem Avrupa Ligler Birliği ile hem federasyonlar ile konferans yöntemiyle toplantı yaptı. Ayrıca biz yönetim kurulu olarak toplantı yaptık. Hızlı hareket etmenin yolu buydu. Bunları bilecek kadar hem tecrübem, hem de aklım var. Nasıl çalıştığımı bilen de çok iyi biliyor."

TERİM NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş derbisinin ardından ligin ertelenmemesi hakkında eleştirilerde bulunan Terim, "Madem ligleri ertelemiyorsunuz o zaman sen niye salı günkü UEFA toplantısına gitmiyorsun, telekonferansla buradan katılacaksın" ifadelerini kullanmıştı.

Servet Yardımcı Fatih Terim