Sergen Yalçın: Tarihin en zor sezonunda iki kupa kazanmak çok önemli

Beşiktaş
Sergen Yalçın: Tarihin en zor sezonunda iki kupa kazanmak çok önemli

Süper Lig'de yaşadığı şampiyonluğun ardından Türkiye Kupası'nda da zafere ulaşan Beşiktaş'ın genç teknik direktörü Sergen Yalçın, "Tarihin en zor sezonunda iki kupa kazanmak camiamız için değerliydi" şeklinde konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nı finalde Antalyaspor'u 2-0 yenerek müzesine götüren Beşiktaş'ta teknik direktörü Sergen Yalçın, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, rakipleri Antalyaspor'un güçlü bir takım olduğunu ve finale kadar gol yemeden geldiğini hatırlattı.

Zor müsabakayı kazandıklarını belirten Yalçın, şöyle konuştu:

"Zaman zaman bizim, zaman zaman onların üstün olduğu bir müsabakaydı. Kazanmak çok önemliydi. Ligden sonra 'rehavet düşer' diye bir korkum vardı. İki gün kutlama filan oldu ama oyuncularımız karakterli bir şekilde oynayarak Türkiye Kupası'nı da kazandık. 4-5 günde 2 kupa kazanmak önemli. Aylardır verilen mücadelenin, uğraşın, herkesin ortaya koyduğu karakterin sonucunda İzmir'de iki kupa almak bizi memnun etti. Tarihin en zor sezonunda iki kupa kazanmak camiamız için değerliydi."

Sergen Yalçın şimdiye dek Beşiktaş'ın başında çıktığı 59 maçta 39 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 galibiyet alarak 2.10 puan ortalaması yakaladı.

Kaynak: AA

Sergen Yalçın Beşiktaş Süper Lig Türkiye Kupası