Sergen Yalçın, Miralem Pjanic transferinin bilinmeyenlerini anlattı

Beşiktaş
Sergen Yalçın, Miralem Pjanic transferinin bilinmeyenlerini anlattı

Candaş Tolga Işık ile "Az Önce Konuştum" programına konuk olan Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Barcelona'dan kiralık olarak kadroya kattıkları Miralem Pjanic'in transferinin nasıl gerçekleştiğini anlattı.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık ile "Az Önce Konuştum" programına konuk oldu.

Candaş Tolga Işık'ın, "Pjanic'le ilgili bir dedikodu var, deniliyor ki, "Sergen Yalçın'a rağmen geldi, Sergen Yalçın istemiyordu, bu transfer Sergen Yalçın'la alakası olmayan bir transfer" doğru mu sorayım size?" sorusuna, Sergen Yalçın şu şekilde yanıt verdi:

"Benimle alakası yoksa oyuncuyu kim almış peki? Onu merak ettim ben. Oyuncuyu bulan benim. Oyuncuyla FaceTime'da konuşan benim. Oyuncuyu getiren benim. Bana rağmen mi alınmış oyuncu?

Ghezzal'ın menajeri öğlen beni aradı, 'hocam böyle bir durum var, ne diyorsun?' dediler. Ben de 'şaka filan mı yapıyorsunuz?' dedim, 'yok' dediler. 'Geçen sene 60 milyon Euro'ya gitti Barcelona'ya bu adam, nasıl oluştu bu pozisyon' dedim, dediler 'böyle bir durum var'. Ben dedim 'konuşalım hemen'.

FaceTime'da konuştuk, menajeri de yanındaydı. Sorduğum ilk soru şuydu, 'Bize gelmek istiyor musun?', 'istiyorum' dedi. Oyuncudan öyle bir elektrik aldım ki, 'o zaman gel' dedim. Çok mutluydu benimle konuşurken."

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Sergen Yalçın Miralem Pjanic Beşiktaş transfer haberleri