Sergen Yalçın kim gidecek kim gelecek açıkladı

Beşiktaş transfer haberleri
Sergen Yalçın kim gidecek kim gelecek açıkladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın basında çıkan transfer iddialarına açıklık getirdi, kim gidecek kim kalacak açıkladı.

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, TRT Spor'da Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon'un konuğu oldu. Soruları yanıtlayan Yalçın çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Sergen Yalçın transferle ilgili net açıklamalarda bulundu.

"Oyunculara tavrımız çok net. Sonuçta hepsi profesyonel oyuncu. Hepsinin işi koşmak. 6 futbolcunun kulübede oturması doğru mu? Önce bunu sormak lazım." diyen Sergen Yalçın iddialara da yanıt verdi.

İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları:

Beşiktaş Montero'yu alacak mı?

"Stopere Montero'yu bonservisi ile almayı düşünüyoruz."

Montero'dan sonra başka yabancı oyuncu alınacak mı?

Bir yabancı orta saha transferi yapmak istiyoruz.

Rıdvan Yılmaz ve Ersin kiralanacak mı?

'Rıdvan ve Ersin'i kiralıyoruz' demedik. Rıdvan'ı kiralamıyoruz. Ersin ve Rıdvan, Beşiktaş'ın geleceği.

Utku Yuvakuran hangi takıma gidecek?

Utku, Karagümrük'e gidecek. 

Adem Llajic hangi takıma gidecek?

Ljajic'ten tamamen ümidimizi kestiğimiz için kadro dışı bıraktık. Adem ile en az 8 kere toplantı yapmışımdır. Çok şans verdim. Ama bir türlü istediğimiz seviyeye gelemedi. Karagümrük ile hazırlık maçı oynuyorduk. Bu Larin'i nerede oynatalım dedik. Sol kenarda oynatalım, fizikli mizikli bakarsın iş yapar. Dedik ya, bu adam sol kenarmış zaten, santrfor falan değil. Hani bunları tesadüfen görüyoruz yani. Atiba öyle bir oyuncu ki sağ bekte, sol bekte, stoperde bile oynar. Eskiden futbolda oyunu ön liberolar kurardı. Artık stoperler kuruyor. Öyle de olmak zorunda. Yoksa eksik kalıyorsun. O pas bağlantısının içerisinde olmaları gerekiyor. Bakın dünyanın en iyi takımlarına. Nerede nasıl oynuyorlar. Adem Ljajic'i PAOK transfer etmek istiyor.

Beşiktaş Gedson Fernandes'i istedi mi?

Avrupa'daki maçları izlerken mantaliteyi kafamda kurgularım. Oyunu kurmaları, hücuma çıkışları ve topu kaptırdıklarında nasıl baskı yaptıkları... Oyunu çift taraflı oynanan bir oyuncuyu kim istemez? O yüzden Gedson ile ilgilendik. Artık Avrupa'da kimse tek taraflı oynayan futbolcu istemiyor.

Yurt dışından hangi oyunculara teklif geldi?

Ersin’e ve Larin’e yurt dışından teklif geldi. Rıdvan’a Almanya’dan bir teklif geldi. Yakın zamanda Güven’e Championship’ten bir teklif geldi.

Beşiktaş transfer haberleri transfer haberleri son dakika transfer haberleri sergen yalçın trt spor trt spor Rıdvan Yılmaz Utku Yuvakuran montero