Sergen Yalçın: "Kalemize gelen her top gol oluyor"

Beşiktaş
Sergen Yalçın: "Kalemize gelen her top gol oluyor"

Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kalemize gelen her şut gol oluyor" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Sergen Yalçın "Welinton'un oyundan çıkması maalesef yediğimiz gollerde inanılmaz hatalar yapmamıza neden oldu. Vida ve Montero, Ersin'le beraber inanılmaz hatalar yaptılar. Kırmızı kart gibi durmuyor, Ersin topa vuruyor gibi duruyor. Bu pozisyonlara iyi baksınlar. Tabii bu kararların arkasına sığınacak değilim. Kötü oynadık. İki tempolu maçtan sonra üçüncü maç ağır geldi galiba. Kalemize gelen ilk top da gol oldu zaten. Bireysel hatalar ön plana çıktı bugün. 10 kişi 1-1'i yakalıyoruz, sonra saçma sapan bir gol daha yiyoruz" ifadelerini kullandı.

Takımdaki bireysel hatalara değinen Sergen Yalçın "Takımın koşu mesafesi yüksek. Futbolda bireysel hatalara çare bulamayız, bunu çözemeyiz. Basit gol yiyoruz. Bir top geliyor, gol oluyor. Ersin çıkması gerekirken arada kalıyor, kırmızı kart yiyor. Savunma yapmaması gereken bir hata yapıyor. Üzgünüz. Hiç beklemediğimiz bir oyun ortaya çıktı. Oyuncuların bu kadar isteksiz olmasını anlayamadık. 10 kişi kalmak çok zor. 1-1'i bulduk, çevirebilirdik de ama yine hatadan bir gol yedik. Yapacak bir şey yok" dedi.

Sergen Yalçın Beşiktaş