Sergen Yalçın: Ghezzal transferi tamamen tesadüf

Beşiktaş
Sergen Yalçın: Ghezzal transferi tamamen tesadüf

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi ve Rachid Ghezzal ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, TRT Spor'da Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon'un konuğu oldu. Soruları yanıtlayan Yalçın çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Yalçın, Şampiyonlar Ligi ile ilgili olarak "Şampiyonlar Ligi'nde rakibe göre oyun formatını değiştireceğiz. Gerçekçi olmalıyız. Mücadele edebiliriz, kazanabiliriz. Önce bunları nasıl yapacağımızı bulmamız lazım. Ardından sahada uygulamalıyız" dedi.

Yalçın, geçen seneye damgasını vuran Ghezzal'la ilgili olarak ise "Rachid Ghezzal transferi tamamen tesadüf. Oyuncuyu inandırabilmek çok önemli. Yabancı oyuncuları inandırmak biraz daha zor çünkü arada tercüman var. Tercümanların da o anki duyguyu aktarmaları gerekiyor. Ghezzal'ın transferi tam anlamıyla bir tesadüftü. Telefondan seyrettim, topu alışına verişine baktım ve hemen getirmelerini söyledim." yorumunda bulundu. 

Batshuayi hazır, Teixeira'yı 60 dakika oynatırız dedik

"Teixeira 8-9 aydır top oynamıyordu. İyi de çalışıyor. Oyuncuyu 60 dakika da olsa oynatıp maç kondisyonu verelim, Şampiyonlar Ligi'nde de 60 dakika oynatırız dedik. Batshuayi, Chelsea'nin kampından sezona hazır geldi."

Sergen Yalçın sergen yalçın trt spor sergen yalçın rıdvan dilmen Rachid Ghezzal Şampiyonlar Ligi