Sergen Yalçın'dan 'Şenol Güneş' açıklaması

Sergen Yalçın'dan 'Şenol Güneş' açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu altıncı maçında deplasmanda Hollanda'ya 6-1 mağlup olan A Milli Takım'la ilgili konuştu.

Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın "Az Önce Konuştum" programına konuk olan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın şu ifadeleri kullandı:

"İşler yolundayken problem olmuyor. Burada taraftarın desteği biraz sıkıntıya düştüğünde aslında teknik direktörlere ihtiyacı var. Hocaya biraz destek olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu bir oyun. Kazanabilirsin. Kaybedebilirsin. Sonuç çok sağlıklı olmadı ama hocamıza, oyuncularımıza destek olmamız gerkeiyor. Hepsi ülkemizin değerleri. İleride de bu süreci yaşayacak olan arkadaşlar var. Bu tip kaos ortamları yaratmayı çok seviyoruz. Bizi şampiyonaya götüren kadromuz. Bundan sonra da olabilir. bizde sürekli şu var. Hep birileri gitsin. O gitsin başka birileri otursun. Zaman zaman işler kötü gidiyor. Zaman zaman iyi gidiyor. Bu enerjiyle ilgili bir durum. Kaos ortamı yaratmaktan ziyade hocamızın, oyuncularımızın, ülkemizin yanında olmak daha önemli."

Kaynak: Haber Global TV

Hollanda Sergen Yalçın Şenol Güneş