Sergen Yalçın'dan Mario Mandzukic talebi

Sergen Yalçın'dan Mario Mandzukic talebi

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Siyah-beyazlı yönetimden Hırvat golcü Mario Mandzukic'in transferi için gereken mali fedakarlığın gösterilmesini istedi.

Sözcü'de yer alan habere göre, Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Al Duhail'le sözleşmesini fesheden Hırvat golcü Mario Mandzukic'in transfer edilmesini istedi.

Katar ekibiyle sözleşmesini feshettikten sonra boşa çıkan ve bireysel çalışmalarına ülkesinde devam eden Mandzukic, siyah-beyazlıların listesinin en tepesinde yer alıyor.

Yalçın, 34 yaşındaki golcünün transfer edilmesinin önemini anlattığı yöneticilerden gereken mali fedakarlığın gösterilmesini istedi. Geniş transfer listesinde Aboubakar ve Kalinic gibi oyuncular bulunan Yalçın, Mandzukic transferinin takıma seviye atlatacağı raporunu verdi.

Kariyerinde Juventus, Bayern Münih ve Atletico Madrid gibi önemli takımların formasını terleten Hırvat golcü, şimdiye dek oynadığı 497 maçta 197 gol attı ve 84 de asist yaptı. Milli formayla da 89 maça çıkan Mandzukic, 33 gol kaydetti.

SERGEN YALÇIN NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz gün basın toplantısı düzenleyen Sergen Yalçın, forvet transferi için "Alacağımız santrforun maliyeti maalesef biraz yüksek olacak. Beşiktaş'ın santrforu bellidir. İnsanların aklında soru işareti yaratacak biri olamaz. Taraftarımızı heyecanlandıracak, hedef oyuncu almalıyız." açıklamasını yapmıştı.

 

Sergen Yalçın Beşiktaş Mario Mandzukic