Serdar Saatçı'dan kendisini oyundan alan Valerien Ismael'e tepki!

Beşiktaş
Serdar Saatçı'dan kendisini oyundan alan Valerien Ismael'e tepki!

Avusturya'daki kamptak ikinci hazırlık maçında Viktoria Plzen ile golsüz berabere kalan Beşiktaş'ta genç futbolcu Serdar Saatçı'nın teknik direktör Valerien Ismael ile yaşadığı diyalog karşılaşmaya damga vurdu.

Beşiktaş, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Kufstein Arena'da Çekya'nın Viktoria Plzen takımıyla karşılaştı ve mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmaya siyah-beyazlıların genç stoperi Serdar Saatçı ile teknik direktör Valerien Ismael arasında yaşanan diyalog damga vurdu.

72. dakikada Salih Uçan'ın yerine oyuna dahil olan Serdar Saatçı, yeteri kadar tempo yapmadığı için teknik direktör Valerin Ismael tarafından birkaç kez uyarıldı. Saha içindeki performansını artırmayan 19 yaşındaki genç savunmacı, Valerien Ismael tarafından 83. dakikada oyundan alındı ve yerine Aytuğ Batur Kömeç dahil oldu.

"SOYUNMA ODASININ KAPISINI TEKMELEDİ" İDDİASI

Oyundan çıkan futbolcular yedek kulübesine geçerken, oldukça sinirli olduğu gözlemlenen Serdar Saatçı ise doğrudan soyunma odasına doğru yöneldi ve iddialara göre soyunma odasının kapısını tekmeledi.

Beşiktaş'la 1 yıllık sözleşmesi kalan Serdar Saatçı'nın siyah-beyazlı kulüple sözleşme uzatmaya yanaşmadığı ve İtalya'dan talip kulüpler olduğu iddia ediliyor.

Serdar Saatçı Beşiktaş kadro dışı

Serdar Saatçı Beşiktaş kadro dışı

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Serdar Saatçi Valerien Ismael