Serdar Dursun'dan penaltı yorumu

Fenerbahçe
Serdar Dursun'dan penaltı yorumu

Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe evinde Gaziantep FK'yi 3-2 mağlup ederken sarı-lacivertlilerin ikinci golüne imza atan ve bir penaltı atışından yararlanamayan Serdar Dursun, konuk takım oyuncularının atış öncesinde penaltı noktasını kazdığını söyledi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasında evinde Gaziantep FK'yi 3-2 mağlup etti.

Sarı-lacivertlilerde 57. dakikada penaltı atışından yararlanamayan ancak 62. dakikada rakip ağları sarsmayı başaran golcü futbolcu Serdar Dursun, karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

"Çok zor maç olacağını biliyorduk" diyerek sözlerine başlayan Dursun, "Çok iyi bir maç çıkardık. İlk yarı 2-0 yapabilirdik. İkinci yarı da fena başlamadık, penaltıyı kaçırdım. Orada olaylar oldu, yeri kazdılar. Yukarı gittiğinde ben de şaşırdım. İyi ki kaçtı, sonra attım. Neden yeri kazdılar? Bilmiyorum. Fair-Play olmalı. Sonuçta yine yenildiler. Yeri kazdılar, belki kaçırmam için etkendi. Ne yapalım, bazen böyle oluyor. Taraftarlarımıza da destekleri için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de ilk sezonunu geçiren 30 yaşındaki golcü futbolcu, şu ana dek forma giydiği 34 resmi maçta 14 gol kaydetti ve 3 asist üretti.

Bu sezon 5 kez penaltı kullanan Serdar Dursun, bu atışların dördünü gole çevirirken, bugün ilk kez bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Serdar Dursun Serdar Dursun gol sayısı Fenerbahçe Gaziantep FK maçı