Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin istediği forveti açıkladı

Fenerbahçe

Kontra yorumcuları Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık, Fenerbahçe'nin transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Candaş Tolga Işık, Vedat Muriqi transferinin kesinleşmesinin ardından İngiltere ve İtalya'da oynayan iki isimden birinin transfer edileceğini, Gökhan Gönül'ün arkasına Portekiz'den bir sağ bek alınacağını ve Tisserand'ın dışında bir stoper alınmasının planlandığını ve bu bölge için 3 aday olduğunu söyledi.

Serdar Ali Çelikler ise santrfor bölgesi için üç aday olduğunu söyledi. Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"Samatta adaylardan biri, benim duyduğum Lazio'da oynayan Caicedo ikinci ihtimal, Portolu Ze Luis'i direkt Emre Belözoğlu aramış, "Alo ben Emre abin" diye. 8 milyon Euro bonservisi var, oyuncu "ben gelirim ama bonservis var" demiş. Bonservis de 8'den 7'ye düşmüş, daha aşağı değil. Fenerbahçe'de bir de Cavani konuşuluyor ama çok zor. Kaynaklarım doğrulamadı sponsor dedikodularını. Sağ bek için Doğukan ve Nazım için Antalya'ya paket bir teklifi vardı Fenerbahçe'nin. Portekizli ya da Portekiz'den gelecek sağ bek duymadım ben, Dirar giderse olabilir. Fenerbahçe 1 stoper ve 1 santrforu Vedat'tan gelecek parayla bitirecek."

Kaynak: Haber Global TV

Serdar Ali Çelikler fenerbahçe candaş tolga ışık