Sercan Hamzaoğlu'dan Fenerbahçe - Alanyaspor maçı değerlendirmesi: İstifa olmaz

Fenerbahçe
Sercan Hamzaoğlu'dan Fenerbahçe - Alanyaspor maçı değerlendirmesi: İstifa olmaz

Youtube'da yayınlanan Kontra'ya SoruYorum programında konuşan Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'de şu an ne Ali Koç'un ne de Vitor Pereira'nın istifasının olmayacağını ancak taraftarın da göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledi.

 

Hamzaoğlu, takımın bir an evvel toparlanması halinde Galatasaray derbisinde alınacak bir galibiyetle işlerin değişebileceğini belirtti.

Sercan Hamzaoğlu, Vitor Pereira'yı da 3'lü savunma sistemi nedeniyle eleştirirken, "Vitor Pereira bir an evvel aklını başına alsın. Lütfen Rossi ile Pelkas'ı aynı anda oynatma rica ediyorum. İkisi birbirinin aynısı. Pelkas'ı oynatmaya devam edersen ne alacağını Fenerbahçeli taraftarlar biliyor. Pelkas, Fenerbahçe'nin üzümlü kekiydi. Herkes ona bayılırdı. Rossi sahanın en kötülerinden biriydi. Pelkas ilk yarı kötüydü" yorumunda bulundu.

Derbi tahmini

Öte yandan Sercan Hamzaoğlu, Beşiktaş-Galatasaray maçı için tahminde de bulunarak "Beşiktaş alır. Tutturursa Beşiktaş götürür. 35-40'a kadar 0-0'ı tutarsa Fatih Terim'in hamleleri gelir" dedi.

Konta'nın Youtube kanalından yayınlanan Kontra'ya SoruYorum'un Fenerbahçe-Alanyaspor maçı bölümünü buradan izleyebilirsiniz.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe sercan hamzaoğlu Vitor Pereira Pelkas rossi Ali Koç Fenerbahçe - Alanyaspor maçı