Sercan Hamzaoğlu: Ya Fenerbahçe başkan adaylığı ya yayın ihalesi

Haberglobal.com.tr
Fenerbahçe Sadettin Saran futbol Sercan Hamzaoğlu

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe başkanlığına aday olan Sadettin Saran'ın yayın ihalesini alması halinde adaylıktan çekileceğini düşündüğünü söyledi.

Hamzaoğlu, Haber Global'de yayınlanan Kontra programında yaptığı konuşmada Sadettin Saran'ın yayın ihalesini alması halinde ne yapacağını anlatan Hamzaoğlu, "Alırsa başkan adaylığından çekilir. Ya Fenerbahçe başkanlığı ya ihale. Bunu derken Saran seçimi kazanmadı tabi." dedi.

Hamzaoğlu, Ömer Temelli'nin Aziz Yıldırım ve Ali Koç aday olmazsa "Aday olurum" mesajı verdiğini söylerken kulübe başkan olacak kişinin güçlü bir ekonomisi ve vizyonu olması gerektiğini bunlar yoksa Fenerbahçe'ye başkan olamayacağını söyledi.

Fenerbahçe'nin borcunun 12 milyar olduğunu, haziranda 15 milyar lira olacağını belirten Hamzaoğlu, "Burada başkanların da yapabileceği bir şey yok. Ali Koç cebinden dünyaları veriyor, ancak kulübün Bankalar Birliği'ne inanılmaz bir borcu var. Gelirlerin yüzde 50'si zaten gidiyor. Ali Koç büyük fedakarlık yapıyor. Başkan adayının 100 milyon doları kulübe 'tekeri döndürmek' için bağışlıyorum demesi gerek" dedi.