Vitor Pereira Beşiktaş derbisini kazanamazsa...

Fenerbahçe

Kontra'nın Youtube kanalında yayınlanan Kontra'ya SoruYorum programında Haber Global Muhabiri Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'de futbolcuların Vitor Pereira'yla bağlarının koptuğunu söyledi.

SERCAN HAMZAOĞLU - HABER GLOBAL ÖZEL HABER

Kontra'nın Youtube kanalında yayınlanan Kontra'ya SoruYorum programında Haber Global Muhabiri Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'de futbolcuların Vitor Pereira'yla bağlarının koptuğunu söylemişti. Detaylar belli oldu.

Gaziantep yenilgisiyle zirve yarışında ağır bir darbe alan Fenerbahçe’de Vitor Pereira’nın kredisi bitti. Futbolcularla arasındaki bağ kopan Portekizli çalıştırıcının sarı-lacivertli ekipteki ikinci dönemi derbi galibiyetiyle birlikte üç maçlık seri yakalanamazsa sona erecek.

Galatasaray derbisini kurtuluş maçı olarak gören Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç ve yönetimi Samandıra’da OHAL ilan etmiş ve Vitor Pereira’yı bir an bile yalnız bırakmamıştı. Ancak bir hafta sonra Göztepe deplasmanında alınan beraberlik Koç’un Portekizli hocaya karşı düşüncelerinde ciddi değişikliğe yol açtı. İki haftadır Samandıra’ya uğramayan Başkan, son Gaziantep mağlubiyetinin ardından Pereira’ya olan desteğini çekti.

Portekizli teknik adamın, Gaziantep deplasmanında Rize maçının yıldızı Sosa’ya şans vermemesi, futbolcularla iletişimini tamamen kopardı. Sarı-lacivertli futbolcuların ciddi bir kısmı hocanın forma adaletini sağladığına inanmıyor. Taktik çalışmalara da eskisi kadar önem vermeyen Pereira yaşananlar sonrasında eski motivasyonunu da kaybetti. Bu form düşüklüğü Pereira’nın idmanlardaki yüz ifadesine ve vücut diline de yansımaya başladı. Yönetimin desteğini kaybeden ve oyuncularla iletişimi kopan Pereira da Fenerbahçe ile bu şartlarda yola devam edemeyeceğini düşünüyor.

KONTRA'YA SORUYORUM'UN TAMAMINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ. KONTRA'YA YOUTUBE'DA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN, SON DAKİKA GELİŞMELERİNİ KAÇIRMAYIN.

Kaynak: Haber Global TV

sercan hamzaoğlu kontraya soruyorum fenerbahçe Vitor Pereira Ali Koç Fenerbahçe haberleri Fenerbahçe teknik direktör