Sercan Hamzaoğlu: "Damien Comolli'nin hataları saymakla bitmez"

Fenerbahçe Transfer

Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'de Damien Comolli döneminde yaşanan problemleri ve Fransız futbol adamının transferde yaptığı hataları Kontra Transfer programında anlattı.

HABER GLOBAL - SERCAN HAMZAOĞLU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2018'de başkanlık seçimini kazandıktan sonra ilk iş olarak Sportif Direktörlük koltuğuna Damien Comolli'yi getirmişti.

Fransız futbol adamı döneminde Fenerbahçe istediği sonuçları alamamış ve bir süre sonra yollar ayrılmıştı.

Comolli, geçtiğimiz günlerde Fransız basınına yaptığı açıklamada Fenerbahçe yönetimini eleştirmişti.

Sercan Hamzaoğlu, Kontra Transfer programında Comolli döneminde yaşanan olayları ve transferde yapılan hataları şu sözlerle anlattı:

"Ali Koç, Comolli'ye çok ciddi bir yetki vermişti.

Ersun Yanal, Emre Belözoğlu'nu takıma transfer edilmesini istemişti.
Emre, sezona iyi başladı ve oldukça iyi oynadı takımda. Comolli, Fenerbahçe-Kasımpaşa öncesinde takım içini karıştırmaya başladı. Emre Belözoğlu için 'el freni' ifadelerini kullandı ve Ali Koç'a karşı Emre'yi kötüledi.

Adil Rami için teknik ekipten tek bir kişi bile olumlu rapor vermedi. Adil Rami bir maçın ilk yarısında oynadı ve sakatlık geçirdi. Miha Zajc ve Adil Rami için bir gün idman sonrasında ekstra dayanıklılık çalışması planlandı. "Rami'den olmaz ama olması için elimden geleni yapıyorum" dedi.

Ersun Yanal, Kolarov'la Sırbistan'da buluştu ve görüştü. 2 milyon dolar bonservis ücretiyle alınabilecekti. Comolli geldi ve Ali Koç'a 'biz bu adamı bedavaya alırız bekleyelim' dedi. Comolli transferi yapamadı. Roma, Fenerbahçe'den daha sonrasında 6 milyon dolar istedi.

Comolli, Cocu'ya müdahale ederek Reyes'in ilk 11'de sahaya çıkmasını istedi. Philip Cocu'nun üzerinde inanılmaz bir Comolli baskısı vardı.

Vedat Muriqi için 'Bu adamın Fenerbahçe'de ne işi var?' yorumunu yaptı.

Comolli, Altay Bayındır'ın transferi için 'Ospina'yı getirelim, Altay'dan Fenerbahçe'ye kaleci olmaz' yorumunu yaptı."

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe haberleri transfer Damien Comolli sercan hamzaoğlu