Şenol Güneş'ten "yönetim istifa" tezahüratlarına tepki

Beşiktaş Şenol Güneş
Şenol Güneş'ten "yönetim istifa" tezahüratlarına tepki

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı taraftarların yaptığı "yönetim istifa" tezahüratları için, "Takım üzerinde olumsuz etkisi olduğunu düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor deplasmanında 2-0 galip geldi.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı takımın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, yayıncı kuruluşa "yanlı davrandığı gerekçesiyle" tepki gösterdi.

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

Kazandığımız için biz mutluyuz, sizi bilmem ama biz mutluyuz. Kurum olarak size (yayıncı kuruluş) güvenmiyorum. Yayıncı kuruluş maçta atılan golü oradan göstermeyip, dün itibarıyla bir başka maçta gösteriyorsa söylenecek bir şey yok. Camiayı çok güzel işliyorsunuz. Maşallahınız var. Bu kadar üstümüze gelmenizin bir anlamı yok. Yayıncı anlayışını bir taraflı kullanmayın. İnsanların bağlı olduğu kurumlara güvenmek ister. Ben güvenmiyorum. Bizim sıkıntılarımız var ama bu kadar üstümüze gelmenin manası yok. İyi oyun istiyorsanız eleştiri yaparsınız evet ama Afrika maçları var falan yok. Maç oynandı, bugün bitti. Afrika maçları devre arasında, bitti. Takım kaybettiği zaman kim gidecek, kim gelecek diyorsunuz. Maç kazanınca başka şeyler konuşuyorsunuz"

TARAFTARIN "YÖNETİM İSTİFA" PROTESTOSUNA SON VERMESİNİ İSTEDİ

Siyah-beyazlı taraftarların Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim aleyhinde yaptığı "Yönetim İstifa" tezahüratlarının takım üstünde olumsuzluk yarattığını söyleyen 71 yaşındaki teknik adam, "Kaybettiğimiz 2 maçın bir travması var üzerimizde doğru ama camiaya sesleniyorum, bundan nemalanmak isteyenlere izin vermeyin. Maçın başında 'yönetim istifa', oyuncuya filan... Her gün konuşulacak şeyler değil bunlar. Takım üzerinde olumsuz etkisi olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Şenol Güneş Ahmet Nur Çebi