Şenol Güneş'ten Karius'a gönderme! "Manken gibi kaleciler var ama kalecilik yapmıyorlar"

Beşiktaş

Sunay Akın'la söyleşi gerçekleştiren A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş dönemindeki öğrencisi Loris Karius'a üstü kapalı mesaj gönderdi.

23 Nisan 2005'te İstanbul Oyuncak Müzesi'ni kuran şair-yazar Sunay Akın, deneyimli teknik adamla gerçekleştirdiği söyleyişide bir gün kaleci müzesi kurmak istediğini söyledi.

Akın'ın bu fikrini değerlendiren Güneş, "Kaleci müzesi kur ama kötü kalecileri de koy mutlaka. Hep iyileri koyma. Artısı, eksisi var bu işin. Hep iyileri koyarsan iyinin kıymeti kalmaz. Eksik olanları koy. Mesela kötü gol yiyenler var. Manken gibi arkadaşlarımız var ama kötü gol yiyorlardı. Onları da koy." şeklinde konuştu.

Şenol Güneş'ten Karius'a gönderme! "Manken gibi kaleciler var ama kalecilik yapmıyorlar" - Resim : 1

Şenol Güneş, Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde de Karius'un performansını "Yetenekli ama olmadı, tutmuyor şu ana kadar. Elektriği yok, heyecanı donuk. Takıma ait olma konusunda eksikleri var" sözleriyle eleştirmiş, Alman kaleci de bu sözlere "Medya önünde demeç vermeden önce benimle konuşsa daha iyi olurdu, bunu ona da söyledim. Bu durum beni biraz rahatsız etti'' sözleriyle yanıt vermişti.

Şenol Güneş Loris Karius Beşiktaş