Şenol Güneş, Oxlade-Chamberlain ile telefonda görüştü

Beşiktaş
Şenol Güneş, Oxlade-Chamberlain ile telefonda görüştü
DepoPhotos

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın kadrosuna katmak istediği İngiliz orta saha oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain ile telefon görüşmesi yaptı.

TRT Spor'un haberine göre; Roberto Pereyra için bekleyişini sürdüren Beşiktaş, orta sahaya takviye için alternatif oyuncularla da görüşmelerini sürdürüyor.

Liverpool'la sözleşmesi biten ve serbest durumda olan Alex Oxlade-Chamberlain ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan siyah-beyazlı kulüp İngiliz oyuncunun sakatlık geçmişi nedeniyle sözleşmeye ek bir madde koymak istiyor. 29 yaşındaki futbolcu ile görüşmeler sürüyor.

ŞENOL GÜNEŞ TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Ortaçizgi'nin edindiği bilgiye göre; Beşiktaş'ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, Oxlade-Chamberlain ile telefon görüşmesi yaptı.

Yarın Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelecek olan Şenol Güneş'in bu görüşmede Oxlade-Chamberlain için olumlu referans vermesi durumunda girişimler hızlanacak.

2017 yazında 38 milyon Euro karşılığında Arsenal'den Liverpool'a transfer olan Oxlade-Chamberlain, burada geçirdiği 6 sezonda 146 maça çıktı ve 18 gol - 15 asist üretti.

SAKATLIK GEÇMİŞİ KABARIK

Oxlade-Chamberlain 6 yıllık Liverpool kariyerinde yaşadığı sakatlıklar sebebiyle tam 87 maç kaçırdı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Şenol Güneş Alex Oxlade Chamberlain Liverpool Beşiktaş transfer haberleri