Şenol Güneş: "Bizden üstün oynadılar"

Beşiktaş Şenol Güneş
Şenol Güneş: "Bizden üstün oynadılar"

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Club Brugge deplasmanında alınan 1-1'lik beraberliği, "Kendi sahalarında oynamanın verdiği avantajla bizden üstün oynadılar" #CLUvBJK #UECL

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmanda Club Brugge ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından şu açıklamaları yaptı:

"Rakibimizin gücünü, oyun şeklini biliyorduk. Kanatlardan atakları çok fazla, hızlı şekilde yapıyorlardı. Hücum zenginliği çok olan bir takım. Oyun başında daha önde baskı yapmak istedik. Ama bizi kendi sahamızda zorladılar. Biraz panikledik daha sonra oyuna ortak olduk. Ama hücum varyasyonları eksik kaldı. İkinci yarıda da bunu denediler. Kendi sahalarında oynamanın verdiği avantajla da bizden üstün oynadılar. Bizim oyuncuların hepsi elinden gelen gayreti gösterdi. İyi niyetle mücadele ettiler. En azından beraberlik için savunma ağırlıklı oynamaya çalıştık. Bizim felsefemizde normalde pek olmayan bir şey bu. Dün 'rakibin bizden üstün oynadığı maç yok' demiştim. Ama bugün itibariyle rakip üstündü. Biz de biraz savunmayı tercih etmek zorunda kaldık."

Kaynak: AA

Beşiktaş Şenol Güneş Club Brugge Club Brugge-Beşiktaş Maçı