Şenol Güneş: "Altın çamurda da olsa altındır"

Beşiktaş Şenol Güneş futbol
Şenol Güneş: "Altın çamurda da olsa altındır"

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ve siyah-beyazlı futbolculardan Cenk Tosun, Gedson Fernandes, Necip Uysal ve Omar Colley, ünlü yönetmen Zeki Dumurkubuz'un sergisini gezmeye gitti.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ve siyah-beyazlı futbolcular, ünlü yönetmen Zeki Dumurkubuz'un Müze Gazhane'deki Hayat isimli sergisini gezdi.

Deneyimli çalıştırıcı, sergide yaptığı açıklamada; "Hayatta çalışmak çok önemli ama nefes alınacak yerler sanat ve spordur. Altın çamurda da olsa altındır. Bazen altın renginde görünen madenler vardır ama altın değildir. Ama biz bunu görebiliyoruz." dedi. 

Demirkubuz'un tablolarıyla ilgili de yorum yapan Güneş; "Bazen Caddebostan'da tek başıma yürüyüş yapıyorum. Yolda martılar oluyor onlara kızıyoruz, 'Ne işin var burada?' diye. Ancak aslında orası zaten onlarındı. Zeki Demirkubuz da bunun gibi mesajlara yer vermiş." ifadelerini kullandı. 

"ADANA DEMİRSPOR MAÇI ZOR OLACAK"

Ligde oynayacakları Adana Demirspor maçını da değerlendiren 70 yaşındaki teknik direktör; "Şu an sergideyiz; futbol konuşmak istemiyoruz. Ama sormak istiyorsanız Adana Demirspor ile oynayacağız. İyi bir takım; umarım güzel maç olur. Zor bir maç ama bizim kalan maçları kazanma hedefimiz var." açıklamasında bulundu. 

Kaynak: Diğer

Beşiktaş Şenol Güneş Cenk Tosun Zeki Demirkubuz sergi