Selçuk Dereli'den Fenerbahçe taraftarına olay cevap

Fenerbahçe
Selçuk Dereli'den Fenerbahçe taraftarına olay cevap

Galatasaray'ın 2005-2006 sezonu şampiyonluğunda, Fenerbahçe'nin Denizli deplasmanındaki 16 dakika uzayan maçını yöneten eski hakem Selçuk Dereli'nin bir kullanıcıya verdiği cevap çok sayıda etkileşim aldı.

FIFA'nın Fenerbahçe ve Galatasaray'ın taraftarlarına ilişkin başlattığı "Hangi takım daha tutkulu taraftara sahip?" konulu ankette, 1 milyon 574 bin 203 kişi oy kullandı. Sarı-kırmızılılar yüzde 42,7 oy alırken, Fenerbahçe yüzde 57,3 oy alarak anketi önde bitirdi.

Eski hakem Selçuk Dereli, anket sonuçlanmaya yakınken, bir Fenerbahçeli kullanıcının kendisine yazdığı "Hocam Gs anketlerde zor durumda. El at şu işe. Uzat şu maçı da Gs kazansın." şeklindeki mesaja, "Size 16 dk uzatma verdik de ne oldu?" şeklinde esprili bir dille yanıt verdi. Dereli'nin bu mesajı kısa sürede gündem olurken, paylaşım 6 bin kez retweet edildi ve 36 bin beğeni aldı.

2005/2006 SEZONUNDA NE OLMUŞTU?

2005/06 sezonunda Fenerbahçe son haftaya averajla lider girmiş; son hafta maçlarında Galatasaray Kayserispor'u 3-0 mağlup etmiş, Fenerbahçe ise deplasmanda Denizlispor'la 1-1 berabere kalmış, bunun sonucunda da Galatasaray şampiyonluğunu ilan etmişti.

Sarı-lacivertlilerin son hafta Denizli deplasmanında oynadığı maç birçok kez ev sahibi takımın taraftarlarının sahaya attığı yabancı maddeler yüzünden durmuş ve bunun neticesinde karşılaşma, maçın hakemi Selçuk Dereli tarafından 16 dakika uzatılmıştı. Sarı-lacivertli taraftarlar maçın birçok kez durdurulmasına tepki göstererek, karşılaşmanın tatil edilmesi gerektiği görüşünü ortaya koymuştu.

İşte o paylaşım:

Selçuk Dereli'den Fenerbahçe taraftarına olay cevap - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Galatasaray FIFA