Samsunspor'da istifa yönetim kurulundan döndü

Samsunspor
Samsunspor'da istifa yönetim kurulundan döndü

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, istifasını sunan Genel Müdür Soner Soykan'ın istifasının kabul edilmediğini açıkladı.

Soner Soykan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Samsunspor’da gurur, onur ve şerefle yürüttüğüm Genel Müdürlük görevinden bugün itibarıyla Yüksel Başkanımıza da bilgi verip bize ve Samsunspor’a kattıkları için teşekkür ederek ayrılmış bulunmaktayım” dedi.

Süper Lig’e 11 yıl aradan sonra yükselen Samsunspor, oynadığı 7 maçta 1 puan toplayarak 30 yıl mücadele ettiği Süper Lig’de en kötü sezon başlangıcına imza attı.

İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ

Samsunspor, Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan’ın istifasının kabul edilmediğini açıkladı.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Genel Müdürümüz ve İcra Kurulu Üyemiz Sayın Soner Soykan’ın, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu’na sunmuş olduğu istifa mektubu, yönetim kurulumuzun değerlendirmeleri neticesinde kabul edilmemiştir. Genel Müdürümüzle yönetimimizin yaptığı istişareler sonucunda, Sayın Soner Soykan görevinin başına dönme kararı almış olup, kulübümüzün başarısı için çalışmayı sürdürmektedir. Bugüne kadar Samsunspor’a sunmuş olduğu hizmetlere bugünden sonra da devam edecek olan Genel Müdürümüze, üstlendiği bu yüksek görevde başarılar dileriz" denildi.

Kaynak: Haber Global TV

Samsunspor