Şampiyonluk kutlaması için erkenden sahaya girdiler, mucizevi golle yıkıldılar

Almanya Bundesliga futbol Spor haberleri

Bundesliga 2'de mücadele eden Hamburg'un taraftarları Bundesliga'ya yükseldiklerini zannederek sahaya hücum etti. Fakat yaptığı mucizevi geri dönüşle Heidenheim bir üst lig biletini alan taraf oldu. Durumu öğrenen Hamburg taraftarı ise büyük bir üzüntü yaşadı.

Almanya Bundesliga 2'de Hamburg ve Sandhausen arasında oynanan karşılaşma futbol sahalarında ender rastlanan görüntülere sahne oldu.

Bundesliga'ya yükselme mücadelesi veren Hamburg deplasmandaki maçta Sandhausen'i 1-0 mağlup etti ve 2. sıraya yükseldi. Aynı anda bir üst lige yükselme yolundaki en yakın rakibi Heidenheim ise Regensburg'la oynadığı karşılaşmanın 90+2. dakikasına 2-1 geride girdi.

Hamburg, Heidenheim'in herhangi bir puan kaybı durumunda Bundesliga'ya yükselmeye hak kazanacaktı. Rakiplerinin son dakikaya 2-1 geride girmesiyle, lige yükselmeyi garantilediklerini düşünen taraftarlar sahaya girerek şampiyonluk kutlamalarına erkenden başladılar.

Fakat daha sonrasında ise Heidenheim mucizevi bir geri dönüşün altına imzasını atarak 90+3 ve 90+9'da bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-2 kazanarak şampiyon olmayı başardı.

Şampiyonluk kutlamalarına erkenden başlayan Hamburglular ise acı gerçeğin farkına vardıktan sonra adeta yıkıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Heidenheim Hamburg şampiyonluk kutlaması Bundesliga 2