Şampiyonluğu istiyor

Fenerbahçe Sivasspor
Şampiyonluğu istiyor
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Demir Grup Sivasspor, kendi sahasında Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldu. Fotoğraf: AA

Fenerbahçe şampiyonluğu istiyor hem de sonuna kadar istiyor. Dünkü futbol ve oyuncuların hırsı bunu gösterdi. Ve şampiyonluk şansı Fenerbahçe’ye gelecek burası kesin.

Ali Sami Yen’deki son maça Fenerbahçe kesinlikle şampiyonluk şansı ile çıkacak. Galatasaray’ın çok zor fikstüründe baskı altında çok ciddi hatalar yapacağını düşünüyorum.
Luan Peres 7 ay sonra 11’e girmiş hem de sıkıntı yaşayan iki stoperle birlikte. Ama öyle bir futbol oynadı ki sanki hiç takımdan ayrı kalmamış. Defansı toparladı, Samet ve Serdar’ı yukarı çekti. Jesus’un en kilit oyuncusuydu, kıymeti daha iyi anlaşıldı. Kalan haftalarda bu savunma hattı bozulmamalı.
Takımın haftalardır en kötü ismi Rossi, dün o kadar kıymetli bir gol attı ki maçın kilidini açtı. Bu da moral açısından çok kıymetliydi.
Ferdi solda başlayıp sağa geçti. Onun çıkışları iki hayati gol getirdi. Fenerbahçe’nin sahaya yürek koyan ismi sezon başından beri hak ettiği golleri Sivas’ta attı.
VAR’sız bir Fenerbahçe maçı düşünülemez. Devreye girmeden olmaz. İrfan Can’ın hareketinde hakem sarı kart çıkartmış, pozisyonda aşırı şiddet yok ama VAR çağırıyor! Bu hatalar hep Fener’e oluyor. Yapmayın, bu camianın ayarlarıyla oynamayın.
İrfan Can Eğribayat da ikinci yarıda kritik kurtarışlarla güven verdi. Kalede sorun olmadığını gösterdi.
Deplasmanda son 9 maçın 8’in kazanmış o birinde de Adana’da doğranmış ve berabere kalmış Fenerbahçe. Deplasmanda ligin en iyisi. Evet derbiler ve içerdeki kolay maçlar kaybedildi ama bu takım deplasman karnesiyle ayakta. Üstelik son maçı da yine deplasmanda.
Rüzgar artık Fenerbahçe’den yana. Bu baskıyı bakalım Galatasaray ne kadar kaldıracak.

Kaynak: Web Özel

fenerbahçe Sivasspor