Şampiyonlar Ligi'nde kan aktı! AEK-Dİnamo Zagreb maçı öncesi dehşet!

UEFA Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda yapılacak AEK - Dinamo Zagreb maçı öncesi taraftarlar arasında çıkan çatışmada 22 yaşında bir AEK taraftarı hayatını kaybetti.

 Yunanistan'ın başkenti Atina'da kan aktı. Şampiyonlar Ligi'nde AEK-Dinamo Zagreb karşılaşması öncesi taraftarlar arasında çıkan çatışmada bir AEK taraftarı kimi kaynaklara göre bıçaklanarak kimilerine göre ise dövülerek öldürüldü.

Atina'nın Nea Filadelfia bölgesinde, AEK Athens'in stadyumunda çıkan kavga sonucunda dört Yunan ve dört Hırvat da yaralandı. Yaralılar tedavi altına alındı.

Polis, 98 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Yaklaşık 150-200 Dinamo Zagreb destekçisinin stadyuma gittiği, daha sonra taraftarlar arasında çatışma çıktığı aktarıldı. Taraftarların birbirlerine taş attığı kaydedildi. 

MAÇ OYNANACAK MI?

Yaşanan olaydan dolayı bu akşam oynanacak AEK-Dinamo Zagreb maçının ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

Açıklamada, "AEK ile Dinamo Zagreb arasında 8 Ağustos Salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda oynanacak Maç, UEFA'nın aldığı karar doğrultusunda ertelendi. Dinamo, maçın yeni tarihi ve konuyla ilgili tüm gelişmeler hakkında kamuoyunu bilgilendirecek." ifadeleri yer aldı.

UEFA ise henüz resmi bir açıklama yapmadı. 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

AEK Dinamo Zagreb maçı UEFA Şampiyonlar Ligi futbolda şiddet