Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta 9 maçla başladı! İşte sonuçlar

İhlas Haber Ajansı
UEFA Şampiyonlar Ligi Spor haberleri
Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta 9 maçla başladı! İşte sonuçlar

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan ikinci hafta maçlarıyla devam ediyor. İşte ikinci haftanın açılış maçlarında alınan sonuçlar...

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda ikinci hafta karşılaşmaları başladı. Günün 19.45 seansında Fransız ekibi Brest, Salzburg'u 4-0 yenerek 2'de 2 yaptı.

Stutgart ise Sparta Prag ile 1-1 berabere kaldı. Saat 22.00'de başlayan maçlarda ise gollü maçlar oynandı. Barcelona, Young Boys önünde 5 golle 3 puana ulaşırken, Manchester City de S. Bratislava'yı 4-0 mağlup etti.

HAKAN ÇALHANOĞLU KİLİDİ AÇTI

İtalya'da Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu, 11. dakikada serbest vuruştan fileleri havalandırdı. Milli futbolcunun golüyle 1-0 öne geçen Inter, 59. dakikada Arnautovic, 71'de Martinez ve 81'de de Taremi'nin golleriyle sahadan 4-0 galip ayrıldı. İlk maçta Manchester City ile berabere kalan mavi-siyahlılar, puanını 4'e yükseltti.

NURİ ŞAHİNLİ DORTMUND GOL OLDU YAĞDI

Teknik direktörlüğünü Nuri Şahin'in yaptığı Borussia Dortmund, sahasında Celtic ile karşılaştı. Emre Can'ın 7. dakikada penaltıdan kaydettiği golle açılışı yapan sarı-siyahlılarda Karim Adeyemi hat-trick yapma başarısı gösterirken, Guirassy'nin iki, Nmecha'nın da bir golüyle rakibini 7-1 mağlup etti. Celtic'in tek golü Maeda'dan geldi.

Şampiyonlar Ligi’nde bugün alınan sonuçlar şöyle:

Salzburg - Brest: 0-4

Stuttgart - Sparta Prag: 1-1

Inter - Kızıl Yıldız: 4-0

B. Dortmund - Celtic: 7-1

Barcelona - Young Boys: 5-0

B. Leverkusen - Milan: 1-0

Arsenal - PSG: 2-0

PSV - Sporting: 1-1

S. Bratislava - Manchester City: 0-4