İrfan Can Eğribayat: "Taraftarlarımızı çok üzdüğümüzü biliyorduk"

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası futbol Arda Güler
İrfan Can Eğribayat: "Taraftarlarımızı çok üzdüğümüzü biliyorduk"

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Türkiye Kupası şampiyonluğu sonrasında "Kupa hasretini sonlandırdığımız için mutluyuz" dedi. Sarı-lacivertlilerin başarılı savunmacısı Atilla Szalai ise Türkçe röportaj verirken, "Zor günler geçti, kupa bizde" ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşan Fenerbahçe'de oyuncular, şampiyonluk sonrasında açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan oyunculardan İrfan Can Eğribayat, kupa kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek," İlk hedefimiz ligdi ama olmadı. Taraftarımıza armağan olsun bu kupa. Onları çok üzdük, bunun bilinciyle çıktık bu maça. Kazandığımız için mutluyuz. İlk senemde kupa kazanmak mutluluk verici" ifadelerini kullandı.

Maçın oyuncusu seçilen Arda Güler ise "Çok şükür kariyerimdeki ilk kupam. Uzun süredir de kupa alamıyorduk, bunu da sonlandırdığımız için mutluyuz. İnşallah devamı gelecek. Taraftarımızın ve ailemin verdiği desteği boşa çıkarmamak için çalışıyorum. Onlara çok teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"İNŞALLAH SENEYE İKİ KUPAYI DA ALIRIZ"

Serdar Aziz karşılaşmanın ardından "Ana hedefimiz tabii ki ligi kazanmaktı ama sonuna kadar mücadele ettik. Lig şampiyonu olamadığımız için bu maça moralimiz bozuk çıktık. Bir reaksiyon gösterdik. En azından taraftarımıza bir kupa hediye etmek istiyorduk. İnşallah seneye iki kupayı da kazanırız" yorumlarını yaptı.

Fenerbahçe'nin başarılı stoper oyuncusu Attila Szalai maç sonrasında yayıncı kuruluşa Türkçe röportaj verdi. Macar oyuncu açıklamasında; "İyi performans sergiledik. Çok mutluyuz. İnşallah devam edeceğiz. Ben futbolu çok seviyorum. İyi bir takımımız var, ligde zor günler geçti ama bugün iyi performans gösterdik. Kupa bizde" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Başakşehir Fenerbahçe Başakşehir maçı Ziraat Türkiye Kupası Türkiye Kupası final maçı Arda Güler