Samet Akaydin Panathinaikos için Atina'da! İşte ilk sözleri...

İSTANBUL/DHA
Fenerbahçe Panathinaikos Fatih Terim
Samet Akaydin Panathinaikos için Atina'da! İşte ilk sözleri...
DepoPhotos

Teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Yunan ekibi Panathinaikos'la anlaşmaya varan Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi Samet Akaydin, sözleşme imzalamak için gittiği Atina'da, "Panathinaikos bana teklifte bulunduğunda, kabul etmekte tereddüt bile etmedim. Oynamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmaları yapan Fenerbahçe'de Samet Akaydın, Panathinaikos ile anlaşma sağladı.

Teknik direktörlük görevine Fatih Terim'in getirilmesinin ardından sarı-lacivertli ekiple bir süredir Samet Akaydın için görüşmeler devam ediyordu. İki kulüp arasındaki anlaşmanın sağlanmasıyla 29 yaşındaki futbolcu bugün Atina'ya gitti. Sağlık kontrollerinden geçecek Samet Akaydın, kısa süre içinde Yunanistan ekibine resmi imzayı atacak.

Havalimanında açıklamalarda bulunan Samet Akaydın, "Buraya gelmemde Fatih Terim rol oynadı. Panathinaikos bana teklifte bulunduğunda, kabul etmekte tereddüt bile etmedim. Takımın hedefinin şampiyonluk olması önemli, gelmek istememin sebeplerinden biri de buydu. Burada Arao var, aynı takımda oynadık. Onunla konuştum, bana bazı şeyler söyledi. Takımın maçlarını izledim ve çok iyi olan taraftarlarımızı da gördüm. Sahayı görmek ve Panathinaikos'ta oynamak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.