Samandıra'daki toplantıda ne konuşuldu?

Fenerbahçe İsmail Kartal Süper Lig

Peş peşe aldığı iki mağlubiyetin ardından Adana Demirspor maçında moral bulmak isteyen Fenerbahçe'de Samandıra'da düzenlenen toplantının detaylarını Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Kontra programında canlı yayında aktardı.

Önce Trabzonspor, peşinden Ludogorets'ye mağlup olarak her iki kulvardaki puan kaybetmeme serisini kaybeden Fenerbahçe'de Samandıra kritik bir toplantı düzenlendi.

İki mağlubiyetin ardından yapılan toplantının detaylarını Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Kontra programında canlı yayında anlattı.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçında mağlup olmasına çok üzülen İsmail Kartal'ın yaptığı toplantıda takıma "Tabii ki biz de puan kaybedeceğiz. Biz de yenilebiliriz." dediğini ve toplantının çok iyi geçtiğini anlatan Hamzaoğlu, daha sonra takım kaptanları Tadic ve Dzeko'nun önderliğinde bir de takım için toplantı düzenlendiğini aktardı.

Oyuncuların durumun farkında olduğunu, İsmail Kartal'ın ise takıma sahip çıktığını belirten Hamzaoğlu, Adana seyahatine bu şekilde moralli gidildiğini vurguladı.

SAKAT OYUNCULARIN SON DURUMU

Sakatlıklarla özellikle defans ve orta sahada sıkıntı çeken Fenerbahçe'de Fred ve Djiku'nun son durumunu Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Kontra'da açıkladı.

Önce Trabzonspor, peşinden Ludogorets'ye mağlup olarak her iki kulvardaki puan kaybetmeme serisini kaybeden Fenerbahçe'de sakat futbolcuların durumu merak ediliyor.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Kontra programında canlı yayında özellikle merak edilen Fred ve Djiku'nun son durumlarını anlattı.

Hamzaoğlu, Djiku'nun Adana'da olmayacağını, Milli aradan sonra yeniden takıma katılabileceğini kaydetti.

Fred'in ise Adana'ya son dakika bir gelişme olmadığı taktirde götürüleceğini söyleyen Hamzaoğlu, Kartal'ın Fred'i oynatmak istediğini belirtti. Fred'in Adana'da kendisini son bir kez deneyeceğini de belirten Sercan Hamzaoğlu, oyuncunun henüz idman yapamadığını belirtti.

 

Kaynak: Haber Global TV