Salzburg'a Türk teknik direktör! Onur Cinel resmen imzayı attı

Avusturya
Salzburg'a Türk teknik direktör! Onur Cinel resmen imzayı attı
FOTOĞRAF: Salzburg Resmi İnternet Sitesi

Avusturya Ligi ekiplerinden Salzburg, Türk asıllı Alman teknik direktör Onur Cinel'in sezon sonuna kadar göreve getirildiğini resmen açıkladı.

Avusturya Ligi ekiplerinden Salzburg, ligde bitime 6 hafta kala Türk asıllı Alman teknik direktör Onur Cinel'in göreve getirildiğini açıkladı.

Avusturya temsilcisinden yapılan açıklamada Gerhard Struber'in görevine son verildiği ve görevi Onur Cinel'in devralacağı bildirildi.

38 yaşındaki çalıştırıcı, Avusturya 2. Lig ekiplerinden Liefering'deki görevinden ayrılarak Salzburg'a imzayı attı.

Avusturya Bundesliga Şampiyonluk Turu'nda bitime 6 hafta kala Salzburg topladığı 32 puanla lider Sturm Graz'ın arkasında averajla 2. sırada yer alıyor.

Onur Cinel, Salzburg'a imza atmasının ardından yaptığı açıklamada, "Salzburg'un teklifinin ardından benim açımdan her şey çok netti. Takıma destek olmak istedim. Bana gösterilen güvenden ötürü minnettarım. Oyuncuları yakından tanımak ve sahada onlarla birlikte olmak için sabırsızlanıyorum. En kısa sürede çalışmaya başlayıp iyi bir hava yakalamamız gerekiyor. Böylelikle kulübün hedeflerine ulaşmasına yardımcı olabiliriz" ifadelerini kullandı.