Beşiktaş'tan Salih Uçan açıklaması

Beşiktaş
Beşiktaş'tan Salih Uçan açıklaması

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta Asbaşkan Emre Kocadağ, Alanyaspor'la sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Salih Uçan'la prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, geçen sezonu Alanyaspor'da geçiren Salih Uçan ile prensip anlaşmasına vardıklarını dile getirdi.

Transfer konulardan Sergen Yalçın ile irtibat halinde olduklarını aktaran Kocadağ, "Bu süreçte transferle alakalı durmadık. Transferlerle alakalı görüştüğümüz oyuncular var. Scout ekibimiz ve hocamızla paylaştığımız oyuncular var. Yarından itibaren çok daha hızlı bir şekilde transfere eğileceğiz. Elimizde bir oyuncu havuzu var. Hocamızın tavsiye edeceği oyuncular olacaktır. Bunlarla alakalı oturup konuşacağız." diye konuştu.

Sergen Yalçın konusuna öncelik verdiklerini aktaran Kocadağ, "Salih Uçan ile prensip anlaşmasına vardık. Bir sıkıntı yok. Hocamız öncelikliydi. Hocamızı hallettikten sonra transferleri açıklamak istedik." dedi.

Milli futbolcu Kenan Karaman ile ilgilenip ilgilenmediklerinin sorulması üzerine Kocadağ, "Görüştüğümüz ve son aşamaya geldiğimiz birkaç oyuncu var. Hocamızın onayından sonra bu oyuncuları yavaş yavaş açıklarız." diyerek sözlerini tamamladı.

SALİH UÇAN KİMDİR?

Futbola Bucaspor altyapısında başlayan Salih Uçan, kariyerinde Fenerbahçe, Roma, Sion, Empoli ve son olarak Alanyaspor'un formalarını terletti.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla 40 resmi maçta görev yaptı ve 10 gole doğrudan katkı (3 gol - 7 asist) sağladı.

Kaynak: AA

son dakika son dakika haber Beşiktaş Salih Uçan Beşiktaş transfer haberleri Salih Uçan Beşiktaş Emre Kocadağ