Sakaryaspor ile Erzurumspor arasındaki gol düellosunda kazanan çıkmadı

TFF 1. Lig Sakarya
Sakaryaspor ile Erzurumspor arasındaki gol düellosunda kazanan çıkmadı
FOTOĞRAF: Sakaryaspor Resmi X Hesabı

TFF 1. Lig'in 13. haftasında Sakaryaspor sahasında konuk ettiği Erzurumspor ile 2-2 berabere kaldı.

TFF 1. Lig'de 13. haftanın açılış müsabakasında Sakaryaspor ile Erzurumspor karşı karşıya geldi.

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Sakaryaspor 34. dakikada Yonathan del Valle'nin attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Mücadelenin ikinci yarısında ise Erzurumspor 58'de Eren Tozlu ve 74'te Mikhael Rosheuvel'in attığı gollerle 2-1 öne geçti.

Yeşil-siyahlılar 84. dakikada Mikail Okyar'ın attığı golle skoru 2-2'ye getirdi. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da skorunu belirledi: 2-2.

Sakaryaspor bu sonuçla puanını 20 yaparken ligde 7. sırada yer aldı, 17 puana yükselen Erzurumspor ise 9. basamakta bulunuyor.

Tuncay Şanlı'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Sakaryaspor ligin 14. haftasında deplasmanda Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek, Erzurumspor ise evinde Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.

"HER MAÇI KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ"

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erzurumspor Yardımcı Antrenörü Hakan Çobanoğlu, “Bugün gerçekten iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum, müthiş bir mücadele örneği gösterdiler. İlk yarıyı 1-0 yenik durumda bitirdik ama oyuncularımız ikinci yarı çok güzel bir dönüş yaptılar.

Çok da iyi bir oyun sergileyerek maçı 2-1'e getirdik. Sonra dalgınlık sonucu 1 gol daha yedik ve 2-2 oldu ama 90+8'de kaçırdığımız gol, galibiyetten etti. Çok iyi bir mücadele gösterdi oyuncularımız hepsini tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarda da aynı şekilde devam edeceğiz. Her maçı kazanmak için oynayacağız” dedi.

“KAYBETTİĞİMİZ 3 PUANA ÜZÜLÜYORUZ”

Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Turgay Karslı ise, “Şu anda o havuzun içerisinde bulunduğumuz yerdeki hedeflerimize baktığımızda yolda geçirdiğimiz bir kaza olarak düşünüyoruz. Kaybettiğimiz 3 puana üzülüyoruz. Ama daha önceleri bu kadar iyimser düşünürken bu sefer aynı şeyi düşünemeyeceğim, çünkü elimizden kaçırdığımız bir 3 puan.

Öndesiniz, iyi bir futbol var, arkasından geriye düşüyor ama tekrar yakalıyorsunuz, beraberlik ardından pozisyonlar var. Oyun içindeki reaksiyonlar sürekli akan oyuna destek şeklinde. O yüzden üzüldüğümüz bir sonuç. Bunu bir iş kazası, yol kazası olarak değerlendiriyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV