Sağ bek transferinde 3 ihtimal! Galatasaray rotayı Fransa'ya kırdı

Galatasaray transfer Transfer Fransa Ligue 1
Sağ bek transferinde 3 ihtimal! Galatasaray rotayı Fransa'ya kırdı
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Savunma hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın listesinde 3 Fransız futbolcunun yer aldığı ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Devre arası transfer döneminde Türkiye transfer rekorunu kırarak 30 milyon euro karşılığında Sacha Boey'u Bayern Münih'e gönderen Galatasaray transfer çalışmalarına hız verdi.

Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, acil bir şekilde savunma hattına takviye yapılması için çağrıda bulunmuştu.

Galatasaray'ın transferde rotayı Fransa'ya çevirdiği ve savunma hattını Fransız isimlerle güçlendirmek istediği iddia edildi.

Fransız basınından RMC Sport'un haberine göre; Galatasaray'ın listesindeki 3 ismin Lorenz Assignon, Jonathan Clauss ve Leo Dubois olduğu belirtildi.

LORENZ ASSIGNON

Kariyerini Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'de sürdüren Lorenz Assignon da listede yer alan isimler arasında. Bu sezon Rennes formasıyla 20 karşılaşmada sahaya çıkan futbolcu 2 gol - 2 asistlik performans ortaya koydu.

23 yaşındaki futbolcu için Marsilya'nın da devrede olduğu ve Galatasaray ile yarış halinde olduğu belirtildi. Fransız sağ bekin 10 milyon euro piyasa değeri bulunuyor.

JONATHAN CLAUSS

Listedeki bir diğer isim ise Marsilya'nın milli futbolcusu Jonathan Clauss. Marsilya'nın 31 yaşındaki futbolcusun göndermeye niyetli olmadığı ve değerinin altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacağı ifade edildi. Fransız savunmacının 15 milyon euro piyasa değeri bulunuyor.

Fransa Milli Takımı'nın formasını son dönemde giymeye başlayan Jonathan Clauss bu sezon Marsilya'da 28 karşılaşmada forma şansı buldu ve ortaya koyduğu 2 gol - 8 asistlik performansla tüm dikkatleri üzerine çekti.

LEO DUBOIS

Haberde Galatasaray'ın sezon başında Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'e kiralık olarak gönderdiği Leo Dubois'yı geri çağırabileceği fakat Başakşehir'i ikna etmesi gerektiği bildirildi.

Leo Dubois ise Başakşehir'de Süper Lig'de 18 karşılaşmada sahaya çıktı ve takımına 1 gol - 3 asistlik katkı sağladı.