Ryan Kent-Lazio transfer sürecinde neler yaşandı?

Haberglobal.com.tr
Fenerbahçe Transfer İtalya Serie A

Fenerbahçe ile Lazio her koşulda anlaşmasına rağmen transferi son anda iptal olan Ryan Kent'in transfer sürecinde neler yaşandığını Sercan Hamzaoğlu anlattı.

Sercan Hamzaoğlu, Lazio'ya gidişi son anda belirsiz bir nedenden dolayı iptal olan Ryan Kent'in transfer sürecinde neler yaşandığını anlattı.
Hamzaoğlu, Ryan Kent'e finansal anlamda da çok iyi teklifler gelmesine rağmen geri çevirdiğini belirterek şunları söyledi:

"İtalya Serie A ekibi Lazio net bir şekilde Kent'e Fenerbahçe'den aldığı aynı ücreti teklif etti. Görüşmelerde kulüpler anlaşma sağladı. Kent son anda yine vazgeçti. Suudi Arabistan'dan Kent'e gelen teklif 4 yıl için

22 milyon euro. Gitmek istemedi. Ama Lazio'nun teklifini reddetmesine herkes şaşırdı. Hocanın kendisini kadroda düşünmediğini Kent'e bildirildi.

Fenerbahçe'de herhangi bir oyuncunun alacağı yok buna Kent de dahil.Teklif reddetmesinin sebebi bilinmiyor. Kent'in yakın çevresine Fenerbahçe'de kendisine mobbing uygulandığını söylediği belirtildi. Antalyaspor kafilesinde de kendisi yer aldı. İsmail Kartal'ın kendisini oynatmayı düşünmediği oyuncuya bildirildi.

Transferin kalan günlerinde de Türkiye'den hangi takımın teklifini kabul edecek? 2 milyon euro ve bonuslar bulunuyor sözleşmesinde. Türkiye'deki herhangi bir takımın Kent'in yarım sezonluk maaşını karşılayabileceğini düşünmüyorum."