Ryan Donk'tan Galatasaray'a veda

Galatasaray
Ryan Donk'tan Galatasaray'a veda

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'yla sözleşme imzalaması beklenen Surinamlı savunma oyuncusu Ryan Donk, Galatasaray'a veda etti.

Galatasaray'daki 5.5 yıllık kariyeri sona eren 35 yaşındaki Surinamlı stoper Ryan Donk, sarı-kırmızılı camiaya veda etti.

Instagram hesabından paylaşım yapan tecrübeli isim, "2016 yılında yaşamaya başladığım bu rüyanın bugün sonuna geldim. Bu ayrılığı yaşamak benim için çok zor. 5 buçuk yıl boyunca kazanılan kupalar, yaşanan onlarca büyük zafer, ömür boyu unutamayacağım muhteşem duygular.. Bu formayı giymenin gururunu ömrümün sonuna kadar yaşayacağım. Dünyanın en iyi taraftarı önünde oynadığım her maçı, senelerdir gösterdiğiniz muhteşem desteği hep hatırlayacağım. İmparator Fatih Hocama, kulüp yöneticilerimize, senelerdir başarıları birlikte kovaladığımız tüm takım arkadaşlarıma, kulüp emekçilerine ve büyük Galatasaray taraftarına sonsuz teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Ryan Donk, Galatasaray formasıyla çıktığı 155 maçta 8 gol atıp 12 de asist üretti.

Stoperin yanı sıra önlibero bölgesinde de görev yapabilen 35 yaşındaki tecrübeli oyuncunun kısa süre içinde eski kulübü Kasımpaşa'yla sözleşme imzalaması bekleniyor.

Ryan Donk Galatasaray Kasımpaşa Galatasaray transfer haberleri Kasımpaşa transfer haberleri