Rus ekibi Krasnodar'da ayrılıklar sürüyor

Rusya Ukrayna Savaşı
Rus ekibi Krasnodar'da ayrılıklar sürüyor

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ardından Rusya Premier Lig ekiplerinde ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor. Daha önce teknik direktörü ve bir futbolcusuyla yollarını ayıran Krasnodar'da takımın en önemli isimlerinden Remy Cabella da takımıyla olan sözleşmesini feshettiğini duyurdu.

FK Krasnodar'da ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor.

Daha önce 13 Ocak'ta göreve getirilen Alman teknik direktör Daniel Farke'nin sözleşmesini henüz maça çıkmadan feshetmek zorunda kalan FK Krasnodar, 3 Mart'ta 8 futbolcusunun (Cabella, Wanderson, Caio, Botheim, Ramirez, Alonso, Cordoba, Claesson) sözleşmesini askıya alındığını duyurmuştu. Rus ekibi bu duyurudan 2 gün sonra ise İsveçli kanat oyuncusu Viktor Claesson'un sözleşmesinin karşılıklı anlaşma yoluyla feshedildiğini açıklamıştı.

Krasnodar'da bugün ise takımın tecrübeli isimlerinden Remy Cabella ile yollar ayrıldı. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, ayrılığı sosyal medya hesabından duyurdu.

2019 yazında 12 milyon Euro karşılığında Saint-Étienne'den transfer edilen Cabella, FK Krasnodar formasıyla geçirdiği 2.5 yılda 62 maça çıktı, 17 gol - 11 asist'lik performans ortaya koydu.

Krasnodar, 19 maçta topladığı 32 puanla Rusya Premier Ligi'nde beşinci sırada yer alıyor. Yeşil-siyahlı takım, ligdeki bir sonraki maçını 13 Mart'ta Spartak Moskova'ya karşı oynayacak.

Kaynak: Haber Global TV

Rusya Ukrayna savaşı Rusya Premier Ligi daniel farke FK Krasnodar