Ronaldo gol orucunu bozdu, Manchester United kazandı

Manchester United İngiltere Premier Lig
Ronaldo gol orucunu bozdu, Manchester United kazandı

İngiltere Premier Lig'de erteleme maçında Manchester United, Brighton'ı 2-0 mağlup etti. Cristiano Ronaldo, 2022'nin ilk golünü bu maçta atarak suskunluğunu bozdu. Kırmızı Şeytanlar'ın diğer sayısı ise 90+7'de Bruno Fernandes'den geldi.

Premier Lig'de 18. haftada oynanması gereken ancak Covid-19 vakaları nedeniyle ertelenen maçta Manchester United, Old Trafford'da Brighton'ı ağırladı.

RONALDO GOL HASRETİNİ BİTİRDİ

Golsüz tamamlanan ilk yarının ardından ikinci yarıya iki takım da aynı 11'lerle başlarken 51. dakikada Cristiano Ronaldo, Manchester United'ı öne geçiren golü kaydetti.

Ligde süre aldığı son dört maçta da golle buluşamayan Ronaldo, bu sezonki 14. golüne ulaştı. Portekizli yıldız 2022 yılı içerisindeki ilk golünü kaydederken 2002'den bu yana her yıl gol atmış oldu.

Karşılaşmanın 54. dakikasında Elenga, Lewis Dunk'ın müdahalesiyle yerde kaldı. VAR incelemesinin ardından maçın hakemi Peter Bankes, Lewis Dunk'a kırmızı kart gösterdi ve konuk ekip 10 kişi kaldı.

Rakibinin 10 kişi kalmasının ardından daha fazla pozisyon bulmaya başlayan Manchester United, 90+7'de Bruno Fernandes'in golüyle farkı ikiye çıkardı. Bu gol aynı zamanda maçın da skorunu tayin etti: 2-0

MANCHESTER UNİTED PUANINI 43'E YÜKSELTTİ

Ligde oynadığı son beş maçta 3 beraberlik alan Manchester United, iki maç sonra 3 puan alırken puanını 43'e yükseltti.

Geçtiğimiz hafta Watford'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Brighton ise sahadan puansız ayrılırken 33 puanda kaldı. Manchester United gelecek hafta ligde Leeds United'a konuk olacak. Brighton ise Burnley'i ağırlayacak.

Manchester United Brighton maçı canlı izle Manchester United Brighton maçı şifresiz canlı maç izle premier lig canlı izle canlı maç izle canlı izle S sport plus şifresiz izle s sport şifresiz izle