Romain Saiss'ten Şenol Güneş'e salvo: Beşiktaş'tan ayrılmamın tek sebebi Şenol Güneş

Beşiktaş Süper Lig Transfer Şenol Güneş
Romain Saiss'ten Şenol Güneş'e salvo: Beşiktaş'tan ayrılmamın tek sebebi Şenol Güneş
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Beşiktaş'tan ayrılarak Al-Sadd'a giden Romain Saiss Fransız basınına ayrılık sürecini anlattı. Faslı stoper yaptığı açıklamalarda adeta yaylım ateşinde bulundu.

Beşiktaş'tan ayrılan Romain Saiss, Fransız basınından Foot Mercato'ya konuştu.

Katar Ligi ekiplerinden Al-Sadd'a 2.3 milyon euro karşılığında transfer olan Faslı oyuncu özellikle Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'i hedef alırken şu sözleri kullandı:

"Sportif direktör (Ceyhun Kazancı) bile Şenol Güneş geldikten sonra 6 ay içinde iki kez ayrılmak istedi. Şenol Güneş, sadece sorunlara neden oldu.

Bir teklifi geri çevirdiler, çünkü beni tutmak istiyorlardı. Ancak transfer döneminin sonunda kulüp benim pozisyonuma bir oyuncu transfer etti. Şenol Güneş de beni yedek kulübesine gönderdi.

Ülkem için sakat sakat yarı final oynadım diye beni basının önünde eleştirdi, sonra birebir konuşmamızda bana iyi oynadığımı ve kendisinin de aynı şeyi yapacağını söyledi!

Eğer Beşiktaş'tan ayrıldıysam bunun kulüple, taraftarla ya da takım arkadaşlarımla hiçbir ilgisi yok. Tek sorun teknik direktör Şenol Güneş! O geldiğinden beri, kendi kendime ayrılmam gerektiğini söylememe neden olan olaylar birikti. Şenol Güneş gibi bir insana güvenemezdim! Aylarca bu konuda hiç konuşmadım. Takıma ve kendime odaklandım. Bence konuşmak için sezon ortası doğru zaman değildi.

"BÖYLE BİR İNSANA GÜVENEMEZDİM"

Aylarca hiçbir şey söylemedim. Sezon sonuna kadar takıma ve işime odaklandım. Şimdi konuşmak için doğru zaman olduğunu düşünüyorum. Tek problem teknik direktörle alakalıydı. Geldiğinden beri 'böyle bir insana güvenemem' diyebileceğim şeyler oldu.

Her şey Dünya Kupası sırasında başladı. Bazı şeyler için beni suçladı. Eğer yaptıklarıma katılmıyorsanız bu sorun değil. Ancak, basının önüne çıkıp kendinizi iyi gösterip, sonra da birebir konuşmalarda tam tersi şeyler söyleyemezsiniz. Ülkem için sakat sakat yarı final oynadım diye beni basının önünde eleştirdi, sonra birebir konuşmamızda bana iyi oynadığımı ve kendisinin de aynı şeyi yapacağını söyledi."

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Beşiktaş transfer Romain Saiss Şenol Güneş