Rodrygo'ya tepki: İlham almak istiyorsa Arda Güler'e bakması yeterli

haberglobal.com.tr
Real Madrid Arda Güler
Rodrygo'ya tepki: İlham almak istiyorsa Arda Güler'e bakması yeterli
FOTOĞRAF: AA

Son haftalardaki form düşüklüğü ile dikkat çeken Real Madrid'in yıldızı Rodrygo'ya eleştiriler gelmeye devam ederken İspanyol basını Brezilyalı yıldıza ilham alması için Arda Güler'i örnek gösterdi.

Real Madrid, Celta Vigo karşısında 4-0 kazanırken Brezilyalı futbolcu Rodrygo yine bekleneni veremedi.

İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancleotti'nin az da olsa rotasyon yaptığı maçta Real Madrid, Celta Vigo'yu 4-0 mağlup. Maç bitmek üzereyken oyuna giren Arda Güler ise Real Madrid kariyerindeki ilk golünü atarak maçın sonuna damgasını vurdu.

Maçın en büyük hayal kırıklığı ise yine Rodrygo oldu. Brezilyalı futbolcu bir süredir takıma katkı sağlayamıyor. 75. dakikada oyundan çıkana kadar 2 şut çeken 23 yaşındaki futbolcunun yarattığı bu pozisyonlar kaleci Vicente Guiata'ya sorun yaratmadı.

Futbolcunun performansı basında eleştiri konusu oldu. Iglesia en Directo, Rodrygo'nun özgüvenden yoksun bir futbol ortaya koyduğunu yazarken "Savunma ile bağlantı kurma oyununda bile yoktu. 5 top sürme denemesinden yalnızca 2'sini tamamlayabildi. Rodrygo ilham almak istiyorsa takım arkadaşı Arda Güler'e bakması yeterli. Genç oyuncu birkaç dakika sahada kalıp skor yaptı" değerlendirmesinde bulundu.

Takımda Bellingham olmadığında sadece Vini Jr.'ın gol tehdidi yaratabildiğini yazan gazete Eduaro Camavinga'ya ise övgü yağdırdı. Fransız futbolcunun orta saha hakimiyetinin Real'de kalmasında büyük etkisi olduğunu vurguladı.