"Rodrygo'ya ne oluyor? Asıl kızması gereken kişi Arda Güler!"

Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti
"Rodrygo'ya ne oluyor? Asıl kızması gereken kişi Arda Güler!"
FOTOĞRAF: AA

Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Rodrygo'nun takımdaki tüm ilginin Bellingham-Mbappe-Vinicius üzerinde toplamasına kızdığı bildirilirken İspanyol basınında yapılan yorumda; asıl haksızlığa uğrayan kişinin Arda Güler olduğu belirtildi.

El Desmarque'nin Twitch kanalında konuşan gazeteci Siro Lopez, "Rodrygo'nun üzülüp kızmasına gerek yok, asıl kızması gereken Arda Güler" dedi.

Mbappe'nin gelişiyle takımdaki varlığı sallantılı bir hal alan Rodrygo'nun takımdan düşeceği düşünülüyordu. Ancak öyle olmadı ve Brezilyalı futbolcu iki maçta da forma giydi ve etkili oldu.

Ancak İspanyol basını Rodrygo'yu öne çıkarmadığı gibi 'BMV' hücum üçlüsünü icat edip Bellingham, Mbappe ve Vinicius'a odaklandı.

Bu duruma kızan ve üzülen Rodrygo sosyal medyadan "Herkes BMV'den bahsediyor, o kısaltmaya bir de R eklemek gerekiyor" diye paylaşım yaptı, sonra bu paylaşımını sildi.

El Desmarque'nin Twitch kanalında konuşan gazetei Siro Lopez, "Rodrygo'nun medyaya öfkesini anlayabiliyorum. Ancak onun üzülmesi ya da başka bir takıma gitmeyi düşünmesi için bir nedeni yok" dedi.

"ANCELOTTİ 4-3-3'E AŞIK"

Lopez, "Rodrygo, Real Madrid'in oynadığı iki resmi maçta da ilk 11'de oynadı. Hatta Vini ve Bellingham'ı oyundan çıkardı ama onu oyunda tuttu. Bu da ona güvendiğini gösteriyor" diye konuştu.

Rodrygo'nun Mbappe'nin gelişi nedeniyle endişelenmemesi gerektiğini söyleyen Siro Lopez, "Ancelotti 4-3-3'e aşık. Bu sisteme dönmek istiyordu. Benzema'nın ayrılışı onu mecburen 4-4-2'ye döndürdü." dedi.

"GEÇEN SEZON ÇOK İYİ İŞ ÇIKARDI"

Siro Lopez, aslında endişelenmesi gereken kişinin Rodrygo değil, Arda Güler olduğunu iddia etti.

İspanyol gazeteci, "Şu anda Carlo Ancelotti, Rodrygo'ya Arda Güler'den daha fazla güveniyor. Kızması ve üzülmesi gereken kişi Arda Güler. Çünkü geçen sezon çok iyi iş çıkardı. Gelen fırsatları çok iyi değerlendirdi. EURO 2024'te de çok iyi işler yaptı. Ancak sezon başladı ve ilk 11'e alınmadı. Herkes onun patlama yapmasını bekliyordu. Süper Kupa'da bile birkaç dakika oynadı" dedi.