Rodrygo'nun paylaşıp sildiği mesaj Real Madrid'i karıştırdı! Arda Güler'in sabrı tükendi, Endrick endişeli, Ceballos hayal kırıklığı yaşıyor!

Real Madrid İspanya La Liga Arda Güler Carlo Ancelotti
Rodrygo'nun paylaşıp sildiği mesaj Real Madrid'i karıştırdı! Arda Güler'in sabrı tükendi, Endrick endişeli, Ceballos hayal kırıklığı yaşıyor!
Reuters

İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti, Real Madrid'de kendini harika bir kadronun yanı sıra beklenmedik problemlerle boğuşurken buldu.

Ancelotti, Arda'nın tükenen sabrını, Endrick'in cesaretsizliğini, Ceballos'un hayal kırıklığını yönetmek zorunda!

Atalanta'yı yenip Süper Kupa'yı alan Real Madrid, peşinden La Liga'da tel tel dökülüp Mallorca'ya puan kaybetti. Yenilmezler, Galacticos sıfatları bir anda rafa kaldırıldı.

La Liga'nın gerçeği bambaşka. Mallorca, Ancelotti'nin adamlarını kolay durdurup onları bozguna uğrattı.

Carlo Ancelotti sorunun nedeninin takım halinde savunma yapılmamasından kaynaklandığını söyledi. O da hayal kırıklığına uğradı. Ancelotti uzun süredir futbolcularını suçlamıyordu. Mallorca maçında bu süreç sona erdi.

Ve sorunlar baş gösterdi.

RODRYGO'NUN OLAY MESAJI: KISKANÇLIK KRİZİ

Rodrygo sosyal medyadan "Geçen hafta Bellingham, Mbappe ve Vini üçlüsünden bahsettiler, BMV diye kısalttılar ama bu kısaltmaya Rodrygo'nun R harfini eklemek zorunda kalacaklar" diye paylaşım yaptı, kısa süre sonra paylaşımını sildi. Rodrygo kıskanmıştı ve mesajı silse de bunu görenler oldu.

Takım bir anda hücum dörtlüsü ve takımın geri kalanı diye ikiye bölündü. Mallorca maçında da böyle oldu. Geri gelmeyen hücum oyuncuları ve top tüfek savunma yapmaya çalışan takımın geri kalanı.

Egoların yönetilmesi aslında Ancelotti'nin çözmeyi bildiği bir konu. Ancak öyle görünüyor ki böyle bir kadro derinliği içinde bununla sezon boyu boğuşacak. En büyük sorunu ise ilk 11'i hak eden ama kadroya sığmayan üç futbolcu: Arda Güler, Brahim Diaz ve Endrick. Hatta buna Ceballos da eklenebilir.

SADECE 9 DAKİKA MI?

Oynanan iki resmi maçta Brahim Diaz sadece 9 dakika süre alabildi. Ancelotti tarafından sevilen Faslı oyuncu rolünün katalizör görevi gördüğünü biliyor. Ancak 9 dakika mı?

ARDA'NIN SABRI TAŞTI

Arda Güler ise sadece 5 dakika süre aldı. EURO 2024'te parlayan milli futbolcumuz aldığı her dakikanın hakkını vermesiyle tanınıyor. Çok yönlü ve birden fazla pozisyonda oynayabiliyor. Sürekli 'zamanı gelecek' denilerek şu ana kadar tutuldu ancak onun da sabrı taştı. Zaman hala gelmedi mi?

DANİ'YE 1, ENDRICK'E 0 DAKİKA

Dani Ceballos sadece 1 dakika aldı. Kroos gidince süre alabilirim umuduyla takımda kaldı. Yeni transfer Endrick ise hiç süre alamadı. Brezilyalı oyuncu büyük beklentilerle geldi. Ancak halen 18 yaşında ve önünde çok fazla oyuncu var. Bununla nasıl başa çıkacak kimse bilmiyor. Hatta kiralanması konuşuluyor.