Rodrygo, Arda Güler'i paylaştı

Real Madrid Arda Güler İspanya La Liga
Rodrygo, Arda Güler'i paylaştı

Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Rodrygo, Arda Güler ile antrenmanda çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.

Brezilyalı yıldız oyuncu Rodrygo, Real Madrid antrenmanında Arda Güler ile çekilen fotoğraflarını X platformundan paylaştı.

Rodrygo paylaşımına Brezilya ve Türk bayraklarını da eklerken iki bayrağın arasına da el sıkışma emojisi koydu ve Arda Güler'in X hesabını etiketledi.

Milli futbolcumuz Rodrygo'nun paylaşımını alıntıladı. Arda, Rodrygo'ya cevap niteliğindeki paylaşımına Brezilya ve Türkiye bayraklarını eklemeyi de ihmal etmedi.

REAL MADRID SÖZLEŞMESİNİ UZATMIŞTI

İspanyol ekibi Real Madrid, geçtiğimiz günlerde Brezilyalı futbolcusu Rodrygo'nun sözleşmesini 2028 yılına kadar uzatmıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 4 yıldır Real Madrid forması giyen 22 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin 2028 yılına kadar uzatıldığı kaydedilmişti.

Madrid ekibiyle tüm kulvarlarda 179 maça çıkan ve 39 gol atan Brezilyalı yıldız, 2'şer kez LaLiga ve İspanya Süper Kupası, birer kez de UEFA Şampiyonlar Ligi, FIFA Kulüpler Dünya Kupası, UEFA Süper Kupa ve Kral Kupası şampiyonluğu yaşadı.

ARDA GÜLER TAKIMLA ÇALIŞTI

Real Madrid, La Liga'nın 12. haftasında Rayo Vallecano ile Santiago Bernabeu'da oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

La Liga'nın 12. haftasında Real Madrid evinde Rayo Vallecano'yu ağırlayacak.

Maçın hazırlıklarını sürdüren Real Madrid, Valdebabas'ta yoğun bir antrenman yaptı.

Ceballos ve Mendy'nin sahada ve tesislerde takımdan ayrı çalıştığı antrenmanda milli futbolcumuz takımla birlikte çalıştı. Dünkü antrenmanda tedbir gereği yer almayan Fede Valverde ise bugünkü antrenmanda takıma dahil oldu.

Isınma koşusu ile başlayan antrenmanda oyuncular daha sonra taktik çalışma yaptı. Yüksek yoğunluklu top idmanının ardından dar alanda maç yapıldı.

 

 

Kaynak: Haber Global TV