Rodrigo Becao ameliyat oldu

Fenerbahçe
Rodrigo Becao ameliyat oldu
DepoPhotos

Fenerbahçe'nin Pendikspor'la oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan ve tendonu koptuğu belirtilen Brezilyalı stoper Rodrigo Becao ameliyat oldu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında Pendikspor ile oynadıkları maçta sakatlanan ve hamstring grubunda (biseps femoris) tendonunun koptuğu açıklanan Rodrigo Becao'nun başarılı bir operasyon geçirdiğini duyurdu. 

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Rodrigo Becão, Almanya’nın Münih kentinde başarılı bir operasyon geçirmiştir. Rehabilitasyon ve tedavi süreci başlayan futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verildi.

BECAO'NUN KAÇIRACAĞI MAÇLAR

Yaklaşık olarak 2.5 ay sahalardan uzak kalması beklenen Rodrigo Becao, bu süreçte en az 14 maçta forma giyemeyecek.

Trabzonspor derbisinde oynayamayan 27 yaşındaki Brezilyalı savunmacı ilerleyen süreçte Süper Lig'de Beşiktaş ve Galatasaray'la oynanacak derbi maçların da dahil olduğu 10 maçın yanı sıra, Galatasaray'la oynanacak TFF Süper Kupa maçını, ve UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'ndaki kalan üç maçı kaçıracak.

Sezon başında 8.3 milyon Euro karşılığında Udinese'den transfer edilen Rodrigo Becao, Fenerbahçe formasıyla bugüne dek 13 resmi maça çıkarken 1 de gol kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV