Robert Pires'e Arda Güler'i sordular: Real Madrid'de oynar ama...

Haber Merkezi
Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga futbol
Robert Pires'e Arda Güler'i sordular: Real Madrid'de oynar ama...
Fotoğraf: DepoPhotos

Arsenal'in sembol isimlerinden Robert Pires, gazetecilerin Real Madrid'le ilgili sorularını yanıtladı.

Aslen Portekiz ve İspanya asıllı olan ancak Fransa milli takımının formasını giyen Robert Pires, Reims'te başlayan kariyerinin ardından Metz ve Marsilya formalarını gyidikten sonra 2006 yılında 9 milyon euro'ya Arsenal'in yolunu tutmuştu. Fransa milli takımı ve Arsenal'deki performansıyla efsaneleşen oyuncu daha sonra Villarreal'e, oradan da Aston Villa'ya transfer olduktan sonra açılım yapmaya çalışan Hindistan ligine gitmiş en son FC Goa'da oynadıktan sonra 2015'te futbolu bırakmıştı.

Pires'e Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceği soruldu. Samimi bir yanıt veren Roberto Pires, "Arda'yı gelecekte Real Madrid'de oynarken görebiliyor musun?" sorusuna "Evet onu Real Madrid'de oynarken görebiliyorum. Bu, Ancelotti'nin onu orta sahada nasıl kullanmak istediğine bağlı" yanıtını verdi.

Pires öte yandan Real Madrid'de önümüzdeki sezon yaşanabilecek ciddi bir soruna da dikkat çekti ve "Kroos'un konumunda kim oynayacak? Mbappe'yi, Ronaldo'yu, Zidane'ı fark etmez kimi istersen satın alabilirsin ancak Kroos'un pozisyonunda kim oynayacak? Bu pozisyonda oynayabilecek Real Madrid kalitesinde tek bir oyuncu var. O da bir İspanyol. Adı da Rodri." yanıtını verdi.

Rodri 28 yaşında ve Manchester City ile 30 Haziran 2027'ye kadar devam eden bir sözleşmesi var. Transfermarkt verilerine göre değeri 120 milyon euro. Sözleşmesi sona erdiğinde Real Madrid için yaşlı olacak.

Bakalım Robert Pires'in dikkat ettiği "Kroos'suzluk problemi"ni Carlo Ancelotti çözebilecek mi!