Rıza Çalımbay: "Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç gelecek sezon Sivasspor'da olmayacaklar"

Sivasspor
Rıza Çalımbay: "Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç gelecek sezon Sivasspor'da olmayacaklar"

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, sözleşmeleri sezonunda bitecek olan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'la yeni bir anlaşma yapılmadığını ve iki oyuncunun da gelecek sezon takımda olmayacağını söyledi.

Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç için Rıza Çalımbay'dan flaş bir açıklama geldi. Çalımbay, her iki oyuncunun da önümüzdeki sezon Sivasspor'da forma giymeyeceğini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, oyuncularının akıbeti konusunda, "Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç gidiyor. Bitti. Seneye Sivasspor'da yoklar. Onlar hak ettiler ve gitmek istiyorlar. Biz de önlerini açtık. Fenerbahçe'ye mi, Galatasaray'a mı, Beşiktaş'a mı, Trabzonspor'a mı giderler bilmiyorum, ama gidiyorlar." ifadelerini kullandı.

Sivasspor'da devam etmesi durumunda başka bir oyuncunun ayrılığına izin vermeyeceğini belirten Çalımbay, "Büyük bir bütçemiz olsaydı devre arasında kaliteli oyuncular alıp şampiyonluğu garantilerdik. Bu yüzden eğer ben kalırsam başka oyuncunun gidişine izin vermeyeceğim. Yine aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: Ntvspor

Rıza Çalımbay Sivasspor Mert Hakan Yandaş Emre Kılınç fenerbahçe Galatasaray Fenerbahçe transfer haberleri Galatasaray transfer haberleri Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş Galatasaray Emre Kılınç Galatasaray