Rıza Çalımbay: Fenerbahçe maçında tek düşüncemiz puan ya da puanlar almak

Sivasspor

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları maç için, "Tek düşüncemiz oradan puan ya da puanlar almak. Başka düşüncemiz yok." şeklinde konuştu.

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Teknik adam, Avrupa kupası maçlarıyla birlikte sezona çok iyi başladıklarını söyledi. 

Sezonu erken açmaları ve 2 günde bir maç oynamaları nedeniyle takımın yorulduğunu ve sakatlıkların meydana geldiğini söyleyen Çalımbay, "Kopenhag ile oynadığımız son maçta stopersiz oynadık. 2 tane bekimizi stoper oynatmak zorunda kaldık. Milli maç arasını da iyi değerlendirdik. Oyuncularımıza izin verdik. Sakat arkadaşlarımız döndü. Takım olarak hazır duruma geldik" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin formda bir takım olduğunu söyleyen Çalımbay, "Bizim tek düşüncemiz oradan puan ya da puanlar almak. Başka düşüncemiz yok. Ben takımıma inanıyor ve güveniyorum. Tüm takım eksiksiz şekilde bir araya geldiğimiz zaman iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Kolay bir maç olmayacak onun da farkındayız. İyi oynamanız gerekiyor. Defanstan ziyade golü düşünmemiz gerekiyor. Ne gerekiyorsa onları yapacağız. Bundan önce nasıl oynuyorsak ligde ve Avrupa kupalarında bu maçta da aynı şekilde oynayacağız" diye konuştu.

Sivasspor, 2019/20 ve 2020/21 sezonlarında Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı oynadığı iki Süper Lig maçını da 2-1'lik skorlarla kazanmıştı.

Kaynak: DHA

Sivasspor Rıza Çalımbay fenerbahçe Fenerbahçe Sivasspor maçı