Rıza Çalımbay'dan Haber Global'e özel açıklamalar: Birkaç arkadaşımız dışında kimse çıkıp konuşmadı

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay liglerin 12 Haziran'da başlamasına ilişkin "Ben Ligi oynamayalım demiyorum. Riskin az olduğu zamanda oynayalım diyorum" açıklamasında bulundu.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Haber Global ekranlarında yayınlanan "Artı eksi" programına konuk oldu. Önemli açıklamalarda bulunan Çalımbay, 

"Ligi oynamayalım demiyorum. Anlatıyorum anlatıyorum anlamıyorlar. Ligi en iyi zamanında oynayalım diyorum. Risk varsa oynamayalım. Riskin az olduğu zamanında oynayalım. Bakın şu anda bendeki 3 tane sakat oyuncu en önemli oyuncular. İmkan olsaydı ben bu maçları Temmuzda oynasaydım belki de sakat da vermeyecektim. Oyuncu arkadaşlarım dinlenip gelecekti. Belki seyirci de alınacaktı" dedi.

"HİÇBİR TANESİ BİR ŞEY DEMEDİ"

Rıza Çalımbay sözlerine şöyle devam etti;

"Teknik direktörler olarak birkaç arkadaşımızın dışında hiçbir tanesi bir şey demedi. Hiçbir tanesi çıkıp, 'şöyle şöyle yapalım' demedi. Keşke ligi tek bir şehirde oynatabilselerdi, çok kısa sürede oynatılırdı ve bütün takımlar avucunun içinde olurdu. Herkesin oteli, antrenman sahası belli olurdu ve tıkır tıkır ligi bitirebilirdin"

Rıza Çalımbay Sivasspor