Rıdvan Dilmen'den Jorge Jesus'a olay Arda Güler göndermesi! "Haydi şimdi de oynatma da göreyim!"

Fenerbahçe Arda Güler
Rıdvan Dilmen'den Jorge Jesus'a olay Arda Güler göndermesi! "Haydi şimdi de oynatma da göreyim!"

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertlilerin Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında teknik direktör Jorge Jesus için, "Arda Güler'i oynatmasının tek bir sebebi var, pabuç pahalı geldi. Haydi şimdi de oynatma Arda'yı da göreyim!" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Rıdvan Dilmen, TV8,5'ta maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen, bu sezon Süper Lig'de ilk kez ilk 11'de maça başlayan ve sahada kaldığı 70 dakikada sergilediği performansla izleyenlerin beğenisini kazanan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'i yeteri kadar oynatmadığı gerekçesiyle teknik direktör Jorge Jesus'a tepki gösterdi.

Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Ligde 16 hafta kaldı. Ben olsam kalan maçlarda Ferdi, Valencia ve Arda'ya formayı verir, kalan formaları dağıtırdım. Ümraniye maçında Arda Güler 1 dakika oynamadı. O günden beri ne oldu bu çocuğa, 6 günde uçtu mu? Fiziği yine aynı fizik. Çok formda bir takımınız olur anlarım ama böyle bir durum da yok."

"PABUÇ PAHALI GELDİ"

"Hocanın Arda Güler'i oynatmasının tek bir sebebi var; pabuç pahalı geldi. Arda işinin kendisine bela olmamasını istedi ve taraftarla arasını iyi tutmak istedi. 90+2'de takıma bağırması da taraftarın gönlüne girmek için. Kimse bana bir şey anlatmasın.

Jesus'un elinde birkaç tane 'anahtar' var. Hoca şimdiye kadar hep tersten gitti. Sen Arda ile başla, gerekirse erken çıkar. Oyuncuyu son 10 dakika oyuna sokmak bambaşka bir şey. Arda çok özel bir oyuncu. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray böyle özel oyuncular isterler. Tribün de bir tane böyle oyuncu yakalamışken izlemek istiyor. Şundan da eminim ki Fenerbahçe 4 puan önde olsaydı Jesus oynatmazdı Arda'yı bugün."

"HAYDİ ŞİMDİ OYNATMA DA GÖREYİM!"

"Diyelim ki Arda Güler, Perşembe günü Adana Demirspor maçında kötü oynadı. Konyaspor maçında yine oynatacaksın. Çünkü Arda artık formayı aldı. Sen vermedin ama o çocuk aldı senden formayı. Haydi şimdi oynatma da göreyim!

Ben Arda olsam 1 yıl daha Fenerbahçe'de oynarım. Diyelim ki Arsenal'e gittin ama oynayamadın. Fenerbahçe'de kalıp gelişimini burada sürdürmesi daha doğru olur. Bundan sonra da oyuncunun oynayacağını düşünüyorum. Ben Jesus'u çözdüm; bundan sonra Arda oynar."

21 HAFTADA 7 KEZ OYNADI

Arda Güler, 21 haftası geride kalan Süper Lig'de bu sezon 7 maçta toplam 112 dakika şans buldu ve 2 gol kaydetti.

Arda Güler Fenerbahçe

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Rıdvan Dilmen Jorge Jesus Arda Güler